Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih skutera...Video na 1.str.
ziloryder:
--- Citat: steeef - 10 Siječanj, 2012, 14:06:35 ---izostavil si coloniu,nemoj zaboravit to ubacit u remiks :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Haha bila je prosle godine :toothy9: ...... stiisi sake stisni ruke pokazi sto jesi pokazi sto znas jel tako nekako
speed:
gle steef,nisam ja od onih kaj se igraju na laptopicima,proslo je kroz moje ruke puno mixera i mixeta,ugl napravi ti mix,pa nek tebi bude po volji,jer ga ja necu radit sigurno sad :hello:
ziloryder:
--- Citat: speed - 10 Siječanj, 2012, 14:18:05 ---gle steef,nisam ja od onih kaj se igraju na laptopicima,proslo je kroz moje ruke puno mixera i mixeta,ugl napravi ti mix,pa nek tebi bude po volji,jer ga ja necu radit sigurno sad :hello:
--- Kraj citata ---
Jebiga sta je je previse smo te zaposlili, 2 mixa ko ce to!! i razumim da ti se uopce neda vjerujem :icon_thumright:
ivan_speedy:
Nekuzim speed zasto meni radis remix,meni netreba ja sam si vec pjsmu izabrao...
speed:
--- Citat: ziloryder - 10 Siječanj, 2012, 14:21:50 ---Jebiga sta je je previse smo te zaposlili, 2 mixa ko ce to!! i razumim da ti se uopce neda vjerujem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nije da mi se neda,ja svaki vikend radim po diskotekama,i uvijek ce biti nekih kojima nece valjati,najlakse pricati iza kompa doma,uhvatite se posla pa napravite,svi znaju pustiti u virtual dj dvi pjesme i vau,ja sam DJ,a to kaj nije u Beatu i kaj se bassovi i kickovi ne slazu nije bitno, oni su DJ :angry7:
ivane di si se ti nasao u mojim rijecima :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju