Tehnički kutak > Tuning skutera
APRILIA SR 50 MINARELLI 1997 PRENOS !!!!!!!!
HarisZE:
Imam Apriliu sr 50 stealth LC (minarelli) 1997 godište..
Klip, karike i cilindar, karburator, variomat, kvačilo (lamela), zvono i remen su serijski.. Auspuh LASER x - pro i PLAVE POLINI OPRUGICE na kvačilu ( lameli )
Šta da stavim, da bih izbjegao rupe u ubrzavanju, u vožnji, dobio na snazi uz brdo itd .
Hvala unaprijed !!!!!!
Rox-Rab:
drugi variomat i veci karb
igor.sb:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,62003.msg855699.html#msg855699
koji dio ti nije jasan, pajo je sve rekao :dontknow:
HarisZE:
Stavio sam POLINI SUPER SPEED variomat ( 9 rolnica po 3,5 grama ) i na novo serijsko kvačilo POLINI plave oprugice ( na 5000 obrtaja se rastežu ) naravno sve to sa LASER x-pro AUSPUHOM, i opet imam do 10 kmh spor start, onda naglo ubrzava do 40 kmh i onda usproava i ne prelazi 60 kmh, a sa serijskim auspuhom variomat i oprugicama, Apriliu sam vozio 85-90 KMH !!!!!
mario_f15:
--- Citat: HarisZE - 27 Veljača, 2012, 23:10:12 ---Stavio sam POLINI SUPER SPEED variomat ( 9 rolnica po 3,5 grama ) i na novo serijsko kvačilo POLINI plave oprugice ( na 5000 obrtaja se rastežu ) naravno sve to sa LASER x-pro AUSPUHOM, i opet imam do 10 kmh spor start, onda naglo ubrzava do 40 kmh i onda usproava i ne prelazi 60 kmh, a sa serijskim auspuhom variomat i oprugicama, Apriliu sam vozio 85-90 KMH !!!!!
--- Kraj citata ---
u kakvom je stanu remen? koliko ima km? koliko je sirok ? :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju