Općenito > Slike i filmovi o skuterima
moja gilera runner sp 50
Jurich:
--- Citat: danyq7 - 01 Siječanj, 2012, 18:19:32 ---Pa niko nije reko da moramo imat isti setup samo kažem da se iz serijale da još izvuč.
--- Kraj citata ---
pa ko je reka da ja zelim jos izvući??
danyq7:
jao care, pito si da li si dobro uštelao runner i ja ti kažem da je ok, ali bi se dalo još izvuč. A da li to ti hoćeš ili ne nije moj problem.
Jurich:
--- Citat: danyq7 - 01 Siječanj, 2012, 18:23:02 ---jao care, pito si da li si dobro uštelao runner i ja ti kažem da je ok, ali bi se dalo još izvuč. A da li to ti hoćeš ili ne nije moj problem.
--- Kraj citata ---
jao care nisi nidi reka kako je ustelana nego samo moze i to bolje
ma nema veze skuzija sam sta zelis reci, ali ja se dosta vozim skuterom i neman volje ga slagati ni vrimena
JeRa:
aj snimi jedan video od nule do krajnje ako ti nije problem kad budes imo vremena.. sumnjam da se s ovim spuhom moze izvuc jos , ustelan je skroz uredno :icon_thumright:
Jurich:
--- Citat: JeRa - 01 Siječanj, 2012, 18:27:00 ---aj snimi jedan video od nule do krajnje ako ti nije problem kad budes imo vremena.. sumnjam da se s ovim spuhom moze izvuc jos , ustelan je skroz uredno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sumnjam da cu imati volje, jedva sam i ovaj
bilo bi idealno da nakon 55-60 ima 500 okretaja više i triba mi podloška variomata da mu malo skratim prijenos je 9 rpm vrti tek kad idem 100 po njegovom satu a to nemogu postići po ravnici
uglavnom krajnja mu je oko 90 po njegovom satu po gps 82 u dobrim uvjetima
ako je vitar itd onda minja stvar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju