evo ovako
kupio sam zipa 2002g, AC
(sa strane imam komplet dijelove za konverzaciju u LC(blok LC, mono vilu felge glavcinu kiler posudu crijeva plastike i to sve)
jel se moze preradit AC blok u LC (jer bi tija oba bloka LC)
-neznam dal je uopce izvedivo da se onaj dio otokari, isfreze, izgloda ili nekim postupkom obradi da mogu stat lezajevi osovina i semering pumpe vode
-ili da se stavi eletricna vodena pumpa sta je dosta jednostavnije
neznam kako bi se to ponasalo s obzirom da bi tu bija nekakv base setup (ili neki lagani midrace eventualno) mislim bi li ta eletrcna pumpa stalno radila pa bi mozda temperatura bila niza neg sta bi trebala bit ili opet neko drugo sranje
na sipu ima onaj kao termoprekidac koji pumpu gasi na ispod 70°C i pali kad prede 75°C
to bi mozda bila bolja solucija ali opet
recimo da drugi blok ide nekakv HE sa inerrotorom (MHR koji vec posjedujem) i da to sklopim na blok AC i stavim elektricnu pumpu vode nemam je gdje spojit (osim da ugradim dodatnu bateriju pa je svako malo napunim)
ili da na taj AC blok montiram base i elektricnu pumpu kao sta sam gore napisao, samo je tu problem da pumpa ima prevelik protok pa da bude problema sa "prehladivanje"
a sad odma kupit termoprekidac pumpu i to mi je malo previse da bi se malo vozika
eto ako je neko ima slicnih iskustava da napise
Hvala