Općenito > Retro-skuteri

Tomos scooteri

<< < (5/7) > >>

Zeljac:
moj susjed ima ovaj Tomos Colibri scooter (1960./61.) ko nov je sve serijski to cuva ovako hahah

zL!Ko:
danas sam citao u nekoj moto reviji tako nekako se zove da je tomos izbacio na trziste novi skuter. Igleda nekako ko liberti. Ima dvije verzije 50 i 125 i obije 4t. Mislim da ima vise na tomos.si

JogFromYamaha:
ma tomos kao firma je prakticki mrtva jer ju vode budale koje uopce ne prate trziste.
budimo realni tomos kao firma je glupost.
Ne zanima ih trziste uopce, ne gledaju sto ljudi zele ni kako zaradit masne pare.
Da su 5% pametni poceli bi raditi skutere i mopede koji se mogu mjeriti s danasnjim trzistem.
Jer fakt je da ljudi i mladez zeli rade aeroxa nego apnca.
Tomosova ciljana grupa je postar i deda koji ide na ribiciju sto je jako zalosno.
Cak i onaj skuter koji su napravili nevalja nista jer je prakticki tomos kolibric s 12 cola gumama
Da su pola posto inteligentni ciljali bi na 3 skupine
1) mladez - odnosno skuteri u koje bi cak mogli i po licenci stavljati piaggio ili minarelli masine i napraviti neki ok dizajn
2) postare i penzice - nastavak apn i slicnih mopeda
3) retro - napraviti ponovno serije retro skutera iz 50ih i 60ih s modernim 125 i 250 kubika agregatima
i mogli bi se bez pol muke mjeriti s vespama i slicnim skuterima

ne velim da je tomos los nego da su jednostavno fulali trziste i da su za danasnju generaciju totalni promasaj
ili ko je od vas danas videl da je tomos apn pussy magnet i da ga svako s 15 16 godina hoce umjesto runnera ili aeroxa

machineboy123:
ja imam automatika iz 89 ali je masina od novog...ima vilice od pucha....ide tocno 65......izgleda ko g#vn% ali barem vozi  :headbang: :icon_thumright:

Bokygs:
Ima tomos skutere i sada...al mi izgledaju ko kinezi ::)
Kupio je brat danas novog Apn-a,pa je dobio katalog...uslikat cu kasnije pa vam pokazati...

Evo slika...
http://yfrog.com/jd030720103305jx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju