Tehnički kutak > Tuning skutera
sta mislite vi o ovom projektu?
MaLi_OdvALjivAc:
bravo za tako jaku volju!!! Samo tako!
Stevo:
Kakvo uvijanje rame , dajte ljudi ne pričajte gluposti kod svakog motora di se stavlja jača mašina na ramu slabijeg problem su jedino vibracije , koje se mogu lako sredit samo treba malo pameti , i vilice koje najčeste obustave čitav projekt , zbog toga što standardne vilice nisu predviđene da upijaju dobro neravnine na brzinama većim nego što može razvit standardna mašina , svi ostali dijelovi mogu izdržat veća opterećenja i uglavnom nisu problem ,
ja sam na nrg-ija složio mašinu od sr-a 150 nadrkanu na 172............. , pri brzini većoj od 110 svaka neravnina uzrokuje jako vrludanje volana lijevo desno zbog čega sam jednom zamalo završio u gepeku auta ispred mene jer nisam mogo stat jer mi je volan zavrludao , pa ak se vama da zajebavat s time samo dajte , vaš izbor
uglavnom , svaki takav projekt se nimalo ne isplati i ti češ na kraju shvatit kad ćeš se provozat na motoru i vidjet da zapravo ništa kurca nevalja i kad shvatiš kolko još posla tu ima i da trebaš uložit još pun rac novaca da to sve radi kak spada kažeš sebi , e da bar nisam ništa ni slago
baotian500:
slozi to da bude cvrsto,budem ti ja stavio slike da vidis sta se desilo sam mojim baotianom,i sta mu je nabrijana masina napravila,cijela masina stoji ukoso,a rama je dobila crte od vibracija,cak mi je i na prijenosu poklopac dobio crte,taj motor je izraden za najeftiniju paru,i on bi najdulje vozio da ima blokade i da ide 50kmh,eo moj je neko vrijeme isao skoro do 100,i sve sam rastavio,sad ima samo lakse rolice i gljivu,i neko je jos vrijeme vozio 70mkh,i gle ga sad,ima 12000km i banana,al za 4000kn se isplatilo,stavit cu slike da vidis u kojoj je banani motor
dr.marko:
--- Citat: Stevo - 30 Ožujak, 2008, 01:54:07 ---Kakvo uvijanje rame , dajte ljudi ne pričajte gluposti kod svakog motora di se stavlja jača mašina na ramu slabijeg problem su jedino vibracije , koje se mogu lako sredit samo treba malo pameti , i vilice koje najčeste obustave čitav projekt , zbog toga što standardne vilice nisu predviđene da upijaju dobro neravnine na brzinama većim nego što može razvit standardna mašina , svi ostali dijelovi mogu izdržat veća opterećenja i uglavnom nisu problem ,
ja sam na nrg-ija složio mašinu od sr-a 150 nadrkanu na 172............. , pri brzini većoj od 110 svaka neravnina uzrokuje jako vrludanje volana lijevo desno zbog čega sam jednom zamalo završio u gepeku auta ispred mene jer nisam mogo stat jer mi je volan zavrludao , pa ak se vama da zajebavat s time samo dajte , vaš izbor
uglavnom , svaki takav projekt se nimalo ne isplati i ti češ na kraju shvatit kad ćeš se provozat na motoru i vidjet da zapravo ništa kurca nevalja i kad shvatiš kolko još posla tu ima i da trebaš uložit još pun rac novaca da to sve radi kak spada kažeš sebi , e da bar nisam ništa ni slago
--- Kraj citata ---
to sve ja znam...
MARINO:
neka stari,to tebi dobro ide i stvarno masina dosta brzo gore,istina je sve sta ekipa kaze,opasno je sve to,male gume,lose kocnice,al to ce i onako bit motor za start da cupa,a sad je na tebi dal ces ga stiskat ko majmun...
Inace to je 2t masina zracnjak ista ko i sr 150,to ce letit...bit ce fora,baotian a svih pere :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju