Tehnički kutak > Tuning skutera
sta mislite vi o ovom projektu?
mrcina:
big problem brdo + vibracije=:( ili kraš.
nemoj se zezat zajebat češ se i poginut.
uradi kak ti je rekao mr j . uzmi nosač mašine sa skipera i zašvasaj ga na baotian ramu.
150-tka je triput jača i još k tome 2T mašina vibracije su ogromne tako da se ne igraš.
razmisli o tome da ga i regaš da te murija ne ganja.
dr.marko:
--- Citat: Mr J - 25 Ožujak, 2008, 22:15:33 ---ali kada vec radis daj to napravi kako Bog zapovijeda.... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imas ti pravo, sutra cu to bas malo pogledat, pa cu vidjet kako ce se radit...
vpucko:
OBAVEZNO stavi veci tocak ili barem nekako pripasi gore veci disk jer ovo kocenje na baotianu je SRANJE!!!
dr.marko:
--- Citat: mrcina - 25 Ožujak, 2008, 22:17:41 ---big problem brdo + vibracije=:( ili kraš.
nemoj se zezat zajebat češ se i poginut.
uradi kak ti je rekao mr j . uzmi nosač mašine sa skipera i zašvasaj ga na baotian ramu.
150-tka je triput jača i još k tome 2T mašina vibracije su ogromne tako da se ne igraš.
razmisli o tome da ga i regaš da te murija ne ganja.
--- Kraj citata ---
ma to sve ja znam, veci problem od vibracija su mi kocnice, registracija mi se ne isplati, kad cu se tek tolko provozat iz gusta po kvartu... zasto ti mislis da je brdo problem?
gun_rider:
Ima složen jedan u ST taj mali baotian 50ccm sa mašinom od onog većeg baotiana od 125ccm. Čudo leti bolesno...
Šta se kočnica tiče, stavi druge, kvalitetnije lajtunge, nove, malo bolje pločice, neke dobre gume i kočit će to nebrini...a zadnja ti ostaje od skippera. Dobro koči baotian kad mu se dobro poslože kočnice :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju