Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50-ka
vanjavk:
Ma kombinacija boja mogu Fornette reklamirat hahahaha...Ni meni samom ne idu nikako te 3 kombinacije plava,narancasto-crvenkasta i siva.Ono je da se ukusi razlikuju i jos nisam naletio na take kombinacijem,brijem da je unikat,nemojte sad tu "kupit ideje",nek ostane unikat dok ja to ne skinem s skuta,onda kak ocete hahahaha :toothy12:
Prvi projekt projekt skidanje postojece boje,di mi se ne sviđa jos je mrljavo odrađeno...
--- Citat: Loris Ri - 26 Prosinac, 2011, 13:51:06 ---ljepo izgleda.... :icon_thumright:
samo ova siva neka mi nepase bas....plava i crvena su mi ljepe....
vidio sam da si clan u runner clubu..... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Da clan sam Runner club-a i ovo mi je drugi Runner u grazi...
--- Citat: B.E.R.O. - 26 Prosinac, 2011, 13:50:15 ---Skuter je dobar ali boja je!!!
:angry3: :puke: :puke:
Pa tko je to bojao tako majko bozja...
:drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
E da je i meni znat tko je to bojao i cim uzivo kad se zagledas katastrofa... :lolboljesuti:
Gilera_Vk:
Da, kombinacija boja nije bas nesta, al fino se cini olakirano! radije ulozit jos parstotina kuna pa te sive u neku primjereniju boju olakirat.
Grale:
meni je predobra boja,ova mješavina narančasto-(svijetlo)sive...jedino mi se felge ne uklapaju u to...možda da su narančaste bilo bi skladnije... ;D
vanjavk:
Ma ima par kombinacija da sve sivo i plavo ide u bijelo sa bijelim felgama al opet onda odradit to kak spada a da narancasto-crvenkasta ostane onaka mrljava to mi nema smisla...Sezona je gotova sad sljedi sezona rastavljanja plastika bacanje na neki stajling boja neki novi djelovi i tak to picaboce... :glasses9:
wonderkid:
Kombinacija boja je užasna,ofarbaj ga u neku drugu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju