Ostalo > Motocikli

Tomosi

<< < (15/27) > >>

BilyPiton:
nemoj pricat gluposti athena puch sport 70ccm 45 promjer klipa ide na apn,t15,bt i ostale blokove sve osim e90 i ctx, i razvija velike okretaje i jos ako je doradeno odlican cyl jel ima i nikasil koj se bolje hladi sa aluminem nego gus

tomos-boy:

--- Citat: BilyPiton - 12 Ožujak, 2012, 15:33:55 ---nemoj pricat gluposti athena puch sport 70ccm 45 promjer klipa ide na apn,t15,bt i ostale blokove sve osim e90 i ctx, i razvija velike okretaje i jos ako je doradeno odlican cyl jel ima i nikasil koj se bolje hladi sa aluminem nego gus

--- Kraj citata ---

Nemoj ti pričat gluposti...nema radilica u pucha i tomosa isti hod...ja nerazumijem to si negdje pročito ...a uživo o tome nemaš blage veze...glumiš tu neku facu....imaš tomosa i sve znaš...neznam ni ja sve al se nepetljam u neke stavri koje neznam bolje šutim nego da izvalim neku glupost kao ti

BilyPiton:
evo ako ja neznam ako nisi regan na tomos riders registriraj se i pitaj dali pase athena sport za pucha 70ccm na apn blokove i radilicu , radilica se samo pojača vađenjemkaveza i popunjavanjem sa iglicama i nova klipnjača

TomTomislav:
Bily u pravu si,ovaj momak blebeta.......

Štogod nema isti hod se napravi,nisi cuo za podlaganje il skidanje cilindra?

To je danas najmanje,da imaš e90 natrupijan,frga npr 26mm,auspuh dobar vjerujem za bi 150kmh mogao navuc..Ak serijala dobro složen 120 cca...

tomos-boy:
Nije u pravu !!
Odg: Turpijanje Bt cilindra???
« Odgovori #19 : Danas u 18:09:36 »
Citat:
Bt cilindar ide i do 130kmh samo ga treba znat napravit  a za preko 100kmh nečeš nać mjere tako lako...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju