Ostalo > Motocikli
Tomosi
Zika:
evo moj matik koji je danas prodan,master sportski auspuh,sajba 18 zubi hand made(original na ovom modelu je 22 zuba,1982 g.)veca dizna i krajnja mu je oko 65-70 po njegovom satu..ja sam ga kupio od djeda koji ga je drzao u kuci,po njegovim pricama a i po motoru se vidi da nije presao puno,prvi klip,karike,cilindar ;D :laughing7:
Hljebaroš34:
Uploaded with ImageShack.us Evo slika moga prvog tomosa i nakon toga sam ga prodao nekom starcu pa je starac meni al mu je blokao pa je uskrsnuo još bolje žao mi je što ga nisam mogao naći mu slike nakon uskrsnuća
tomos-boy:
ovo je moja Ajkula !!
cosa_wp:
jel ima ko zadnju felgu za automatika trojku!
usput moju pilu gledate svaki dan u avataru
Peugeot:
--- Citat: tomos-boy - 10 Ožujak, 2012, 01:23:48 ---hehe..ja dokle god sam živ imat ću tomosa...to su neuništive zvijeri....iskreno vi na te skutere bacate pare...dok kupiš sportskih dijelova ovo ono koje kakvih sitnica za skuter BUM 2500-3000 kn...a ja za apn 6 koji ide 65km/h da ga "nabrijem" tuning bacim da ide kao vaš tunirani skuter otprilike dam oko 600-700 kn i ide oko 110-120 sve zavisi koliko ga dobro uštimam...čista matematika...nemam ja ništa protiv skutera...i ja želim da imam skuter...al teško mi se razdvojit od svojeg ljubimca Tomosa...
--- Kraj citata ---
Daj debilu jedan jel ti znas koliko treba znanja za napravit da tomos ide 110-120, pun mi je k*** takvih ko ti sto stave klip 42mm diznu 70 maknete blatobrane i ta sranja da bi izgubili na tezini i onda ide 100 na sat, daj upucaj se a prije toga se malo informiraj :jerk: :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju