Općenito > Generalno o skuterima

skuter kao ravnopravno prijevozno sredstvo u prometu

<< < (4/7) > >>

eladio:
ali gle, to je super,
30kmh nije lose , to je i dalje brze od busa ili tramvaja.. a trosak manji!

JogFromYamaha:
pokaz u njemackoj ti je potvrda koju ti izdaje policija koja pokazuje da imas barem 14 godina i da si odslusal sate pravila u voznji kaj je oko 8 sati ako se ne varam i to je to
onda ti skut nesmije preko 30 i to je to
a skut i dalje ima tablicu kak  i koji smiju 50

Grale:

--- Citat: eladio - 27 Prosinac, 2011, 18:21:16 ---ali gle, to je super,
30kmh nije lose , to je i dalje brze od busa ili tramvaja.. a trosak manji!

--- Kraj citata ---
istina,sa tramvajom imaš prosječnu brzinu ni 15 kmh...i još se gužvaš...

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Prosinac, 2011, 18:59:23 ---pokaz u njemackoj ti je potvrda koju ti izdaje policija koja pokazuje da imas barem 14 godina i da si odslusal sate pravila u voznji kaj je oko 8 sati ako se ne varam i to je to
onda ti skut nesmije preko 30 i to je to
a skut i dalje ima tablicu kak  i koji smiju 50

--- Kraj citata ---
to je u njemačkoj,nije isto u svim zemljama...u nekim zemljama imaju samo slovo L(ak se ne varam) il neko drugo slovo umjesto tablice...

Domba:

--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2011, 16:59:22 ---najbolje dok ti izleti iz dvorišta ili sporedne ulice i onda se vozi 10 na sat i oćeš ga zaobić i onda on da gas i još ti psuje...zato sam ja par puta tak stal sa strane,skinul kacigu i krenul prema njemu,odma je špura bila... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

To je jos dobro. Najbolje je kada skrece ljevo i onda ti trubi sto ne stanes i sto ne pustis...

Sve ce to tako biti dok ima takvih vozaca, koji misle  da prednost ima vece vozilo.

JogFromYamaha:
meni su najbolji kreteni koji te preticu pred crvenim svjetlom
i lik riskira saobracajku i gura se  a 50m do crvenog semafora ste i glavno da je on 3m blize do semafora

idioti  :sad3:

to slovo L naljepnice ti je learners permit
i to ti imaju u engleskoj svi koji prve 2 godine imaju vozacku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju