Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 24 Rujan, 2008, 09:23:05 ---ulja i goriva je mozda imao vise ali 100% sam siguran da je definitivno imao vise kila. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ja bil kazanova prije 7 godina. Ne seri! :toothy9:
Kost i koža :toothy3:
Goriva smo imali isto, iste šuškavce, istu kacigu (pardon. Moja je imala malossi naljepnicu) i još uvijek tvrdim da je malossi naljepnica neki tuning. Nešto na bazi elektromagnetike! Ova na motoru poboljšava CDI a ona na kacigi izgleda poblesavi vlasnika :toothy11:
veka84sb:
hahaha , e koje su nuspojave kada je malossi naljepnica na kacigi jel to nesta kao speed ili slicno :drunken_smilie:
Malossi naljepnica ti je nesto poput svjetskog cuda koje nije jos objasnjeno ,svi znaju da radi ali nitko nije skuzio kako... velika misterija :kenjkenj:
majic_sk:
ala da vi vidite kacigu dine_sk sve će vam bit jasno zaš je tak hiperaktivan....
oko 6-7 naljepnica na kacigi :drunken_smilie: :drunken_smilie:
ZMAJ76:
Ja se zaheba u pocetku pa zalipija naopako i motor vozija samo u rikverc :toothy10:
Uletila mi zbunjoza totalna :dontknow: nisan zna stacu skoro proda motor ali uletija prijatelj i kaze tribas ovu MALOZZI naljepnicu staviti na drugu stranu i ja krenija ali se isparala pa san onda napisa temperama i isplatilo se 15 km vise od standarda :headbang:
ZMAJ76:
Cuja san da nije ni los polini ali samo kad vozis nizbrdo ;D
A malozzi je za sve tipove cesta
Kad doden doma provacu nabaviti MHR pa se nadan krajnjoj brzini od 190 km/h :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju