Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....
Yamaha_spy:
Je evo vec letim. Proso sam danas pokraj njegove kuce al ga nisam vidio.
MaLi_OdvALjivAc:
smem da te pipnem?
Agil:
--- Citat: ---danas sam stavio malossi naljepnici i tako dobio 5 km na krajnjoj....tema već u više navrata obrađena ...
--- Kraj citata ---
Svatko normalan složit će se da je sve dolje navedeno istinitije od dnevne politike i brojnih drugih "mudrosti" kojima nas svakodnevno bombardiraju...:
--- Citat: ---ja imam 3 naljepnice malossi i Klip nije mogo izdržat a gdje da sam stavio 9 koje sam planiro ....
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---Nije dobro imati naljepnicu samo na lijevoj strani jer gubis kontrolu u zavojima ...
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---...moram si ja to kupit..
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---...radilica će izdržati ali će se prevrtavati u startu, sa malossi nalepnicom idu 0,5 gr teže rolnice...Trebao bi to znati toliko je bilo priče o tome...
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---cuj ovisi kolika je dimenzija naljepnice
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---vjerujem da uz one VELIKE naljepnice, na serijskom skutu bi se moglo izvuc do 9 konja, naravno samo s jednom, vise njih to je vec malo veci zahvat
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---trebate stavit isti broj naljepnica i iste dimenzije na svaku stranu skutera kako je slowrider rekel da ne izgubite kontrolu u zavojima..
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---ti si nedojeben pijanac..
--- Kraj citata ---
(op.prev - istina...sexa nikad dosta, a alkohola nikad premalo...)
--- Citat: ---na vidljive plastike ne pada mi napamet zaljepit, to mi nekako ono bleeeeeeeeee....
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---Mislin da bi ovu temu tribalo pribacit u tehnička pitanja...
--- Kraj citata ---
..pazi mudraca, a tobož nekakav moderator....
--- Citat: ---iman ti ja jednu malossi povechu naljepnicu duzhine otprilike kojih 30 cm u duzhinu
dobit chesh sa njon jedno 9-10 ks a krajnju nesh mochi izmirit...
--- Kraj citata ---
...- ah, ti dalmoši uvijek pretjeruju..-.....
--- Citat: ---treba znat nastelat, obicno se velika stavlja naprijed i onda 2 manje iza, samo treba nac pravi raspored
--- Kraj citata ---
...vidi se tko je pravi tuner
--- Citat: ---mislim da ću poslušati svog mehaničara...čovjek zna: " najbolje je simetrično , radi naginjanja u zavoju"
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---U malossijevom "owners manualu" tvrde da stavljanjem naljepnice na prednji blatobran dobivaš mnogo bolje rezultate na testu aerodinamike, dok stavljanjem naljke na stražni blatobran, motor može dizati prednji kotač, zamislite, u zrak...uuuuu...
--- Kraj citata ---
..znači. službeno je sve dokumentirano...eto vam nevjerni Tome...
--- Citat: ---Evo ja danas stavio na derbia stage6 naljepnicu i osjeti se ubrrzanje i krajnja je malo porasla za nekih 10 na sat,sutra još stavim od malossia pa da vidim šta ću dobiti obavijestiti ću vas kako se slažu te dvije naljepnice
--- Kraj citata ---
....neki su skloni eksperimentiranju..., to zna biti opasno
--- Citat: ---Ja imam VELIKI problem. Malossi naljepnice se stalno odljepljuju od prevelike brzine
--- Kraj citata ---
..- bez muke nema nauke ( a i brzine...)
--- Citat: ---zalepi ih na mesto gde nisu izlozene vetru
--- Kraj citata ---
..solidarnost, bratstvo i jedinstvo, "sharing" - odlike foruma ..www. mojskuter.com...vazda bile i bit će ( bitće)
--- Citat: ---mislim primjetili ste da skoro svi na highendovima imaju "mala srebrena naljepnica..
--- Kraj citata ---
...ah, ti perverznjaci s highendovima...jesu li oni uopće čuli za
"cost-benefit" ekonomsku analizu tuniranja skutera
--- Citat: ---Evo ja sam bio vrijedan i uradio sam Home Made naljepnicu i ocekujem mega rezultate:
Problem je sto nemam boje u printeru
--- Kraj citata ---
....DIY ( do it yourself ) pokušaji..nažalost, naljka mora biti original
--- Citat: --- sto je najvaznije, potrosnja ostaje ista, tako da ne morate da brinete, trosak je samo u qpovini nalepnica
--- Kraj citata ---
..mali odvaljivach...glas razuma i nade ovog foruma
--- Citat: ---uf ja na svome otkad san zalipia ''Silkoline'' nalipnice nisan minja ulje,jako san zadovoljan,sqter radi bolje nego inace
--- Kraj citata ---
...- sumnjam na dugoročni uspjeh Silkolene naljepnice
--- Citat: ---Nemoj zaboraviti staviti koju naljepnicu na kocnice , sigurno zaustavi skuter za 5 m manje nego bez nje
...brembo naljepnica ....
--- Kraj citata ---
...mogućnosti su neograničene...
--- Citat: ---nije to šala probaj izlepiti jednu nalepnicu tamo gde treba pa ćeš videti čuda...ljudi ne veruju dok ne probaju! ! !
--- Kraj citata ---
--- Citat: ---smem da te pipnem?
--- Kraj citata ---
...ops, ovome ovdje nije mjesto...ovo je pošteni heteroseksualni forum...!!!!
--- Citat: ---Da sumiramo:
1. Malossi naljepnica definitivno poboljšava performanse vašeg skutera,
--- Kraj citata ---
vpucko:
eo agil vam je lijepo sve skupio na jedno mjesto! mislim da je ovo za FAQ!!!!
eto znaci okanite se ZX.a i Trofija, u naljkama je brzina :)
ZMAJ76:
Ma puno trosis love na naljepnice
Ja san sam napisa temperama ( MALOZZI ) i odma 15 km brzi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju