Ostalo > Razne offtopic teme :)

Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....

<< < (6/30) > >>

vpucko:
ufff varas se slow njih treba znat nastelat, obicno se velika stavlja naprijed i onda 2 manje iza, samo treba nac pravi raspored :)

Agil:

--- Citat: ---Mislin da bi ovu temu tribalo pribacit u tehnička pitanja...
--- Kraj citata ---
..nikako mi nije jasno zašto su ovu temu premjestili iz tuninga u offtopic...a taman se razvila ozbiljna i sadržajna diskusija....hvala, hvala,    :notworthy:  :notworthy:  :notworthy: vidim da svi imate korisne savjete i da ste prepuni iskustva. ..Ali očito ima nekih koji ne vjeruju u učinak malossi naljepnice....

Kakobilo, mislim da ću poslušati svog mehaničara...čovjek zna: " najbolje je simetrično , radi naginjanja u zavoju"

dino_sk:
agil nema te svijet al te ima mojskuter.com :icon_thumright: :icon_thumright:  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Gerbi:
U malossijevom "owners manualu" tvrde da stavljanjem naljepnice na prednji blatobran dobivaš mnogo bolje rezultate na testu aerodinamike, dok stavljanjem naljke na stražni blatobran, motor može dizati prednji kotač, zamislite, u zrak...uuuuu...

No snaga se pojačava samo stavite li naljepnicu vrlo blizu cilindru...oni pravi tuneri stavljaju naljepnicu na klip...

Agil:
...radi se o četverotaktnom skuteru, naljepnica na klipu bi vjerovatno smetala ventilima, osim toga promjer klipa je 47 mm, a naljepnica u dužinu mjeri 138 mm..eventualno bi je mogli razrezat pa zalijepit na klip.....

iskreno rečeno sumnjam.....

--- Citat: ---No snaga se pojačava samo stavite li naljepnicu vrlo blizu cilindru...oni pravi tuneri stavljaju naljepnicu na klip...
--- Kraj citata ---

prava snaga malossi naljepnice pokazuje se tek ako je na vidljivom mjestu, izložena pogledima ushičenih i zavidnih promatrača....moj prijatelj koji igra ragbi je najbolje objasnio taj mehanizam djelovanja izjavom:...."...kad nema picica u gledalištu igram 300 % slabije ".....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju