Ostalo > Razne offtopic teme :)
Tuning - stavio Malossi naljepnicu - imam pitanja....
RimSo:
--- Citat: Agil - 26 Rujan, 2008, 20:59:28 ---to ti je vrlo jednostavno za malossi i polini. Ide po formuli
gdje je c- postignuta brzina, delta, godišnji profit kompanije, pi je pi, a fi je faktor iz tablica, a označuje omjer između inteligencije i seksualne isfrustriranosti vlasnika skutera
--- Kraj citata ---
Auuuuuuu..ovde padam iz matematike... :redface: :redface:
Imam problema sa : seksualnom isfrustriranosti vlasnika skutera
dhorvat:
--- Citat: pitaNS - 26 Rujan, 2008, 20:48:56 ---cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?
znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?
Jel to neko probao?
--- Kraj citata ---
Ja sam danas probal stavit HELD naljepnicu u rezervar u nadi da više nikad neću morat točit i sad mi se nepovratni ventil zaštopal s naljepnicom :-[
Ima ko kakvih ideja? Ili je to naljepnica sjela na dno rezervara i drži gorivo na udaljenosti od sebe pa nemre povuć nepovratni ventil. Mislim da je ipak to!
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 12:14:58 ---daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ja se vozim i po snijegu a ne samo po kiši. Kaj zaboravljaš? :icon_biggrin:
majic_sk:
--- Citat: dhorvat2 - 27 Rujan, 2008, 00:41:03 ---
--- Citat: pitaNS - 26 Rujan, 2008, 20:48:56 ---cek sad, niko ne spominje sta se dobije ako se nalepnice prelepljuju? ? ?
znaci staru nalepnicu, npr malossi koju svi imamo, ne skidas nego prelepis sa novom nalepnicom, npr polini? ? ?
Jel to neko probao?
--- Kraj citata ---
Ja sam danas probal stavit HELD naljepnicu u rezervar u nadi da više nikad neću morat točit i sad mi se nepovratni ventil zaštopal s naljepnicom :-[
Ima ko kakvih ideja? Ili je to naljepnica sjela na dno rezervara i drži gorivo na udaljenosti od sebe pa nemre povuć nepovratni ventil. Mislim da je ipak to!
--- Kraj citata ---
ccc....kakav n00b....pa opće ne razmišljaš...HELD naljepnice služe da sve u okolini bude suho...znači čim si stavio naljepnicu u rezervar u sekundi je svo gorivo koje si imao ishlapilo :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Citat: Agil - 26 Rujan, 2008, 20:45:42 ---
--- Citat: ---nikad se još nisam smočio do sada na skuteru, a jednom sam uletio u savu slučajno...
--- Kraj citata ---
jebate..koliko se djece utopi što ljudi ne znaju.....
spasite djecu...prije nego što ih pustite da sami otplivaju kojih stotinjak metara od obale, dajte im u ruku "held" naljepnicu....
--- Kraj citata ---
to me je još pokojni djed naučio :)
ta caka sa held naljama se kod nas majića prenosi sa koljeno na koljeno :icon_thumright:
Drnda:
Jel to neko probao?
--- Kraj citata ---
--- Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 12:14:58 ---daj ne muljaj.nisi mogao probat jer pada kisa. lazes ljudima oko sebe. :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa eto vidis da ne trebas vise tociti, zato jer ti ne trosi...
pitaNS:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Rujan, 2008, 08:03:13 ---
Jel to neko probao?
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
pa eto vidis da ne trebas vise tociti, zato jer ti ne trosi...
--- Kraj citata ---
pa da resio si se benge...Tutni jednu i u rezervar za ulje, sto da ti ulje bezveze trosi....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju