Općenito > Generalno o skuterima
KALENDAR 2012 SLIKE
aprilia area 51:
bilo bi dobro ako ce ovako izgledati...da ovo bude samo za jedan mjesec...i onda svaki mjesec neka budu 3 druga skutera...tak obi mogo puno slika staviti i svi sretni i zadovoljni...
IvanRox:
--- Citat: aprilia area 51 - 28 Prosinac, 2011, 17:22:55 ---bilo bi dobro ako ce ovako izgledati...da ovo bude samo za jedan mjesec...i onda svaki mjesec neka budu 3 druga skutera...tak obi mogo puno slika staviti i svi sretni i zadovoljni...
--- Kraj citata ---
da jel mi ovako prejebeno izgleda
Tadr3:
ma fali tu jos puno toga, a i nekaj moram maknut.. slike cu ponovo uzimat druge jer je bio plan ih slozit ukrug ali cu ih ipak stavit u polaroid okvire...
--- Citat: aprilia area 51 - 28 Prosinac, 2011, 17:22:55 ---bilo bi dobro ako ce ovako izgledati...da ovo bude samo za jedan mjesec...i onda svaki mjesec neka budu 3 druga skutera...tak obi mogo puno slika staviti i svi sretni i zadovoljni...
--- Kraj citata ---
a ko ce platit tisak 12 araka + spirala ? haha...
aprilia area 51:
--- Citat: Tadr3 - 28 Prosinac, 2011, 17:37:00 ---ma fali tu jos puno toga, a i nekaj moram maknut.. slike cu ponovo uzimat druge jer je bio plan ih slozit ukrug ali cu ih ipak stavit u polaroid okvire...
a ko ce platit tisak 12 araka + spirala ? haha...
--- Kraj citata ---
pa vidimo tko ce sve uzimat i podjelimo nas s cijenom izrade tolikog broja komada i uzmmemo...koliko bi to okvirno bilo
Tadr3:
--- Citat: aprilia area 51 - 28 Prosinac, 2011, 17:40:39 ---pa vidimo tko ce sve uzimat i podjelimo nas s cijenom izrade tolikog broja komada i uzmmemo...koliko bi to okvirno bilo
--- Kraj citata ---
ma ne isplati se vjeruj mi... a i ja nemam tolko vremena za 12 strana kalendara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju