Ostalo > Motocikli

Oce mi neko pojasniti malo oko štelanja ventila

<< < (3/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: marjan.vxr - 26 Prosinac, 2011, 21:58:11 ---ali ako i nemaju zazora onda oni ne lupaju..
--- Kraj citata ---

Upravo tako i to je vrlo opasno za mashinu.

Inace, ako imas "uho" i ako osjetis male razlike u snazi, onda se ventili ili cuju ili se osjeti da mashina nema snagu koju bi trebala imat.
Ali jedino ispravno je mjerit zazor i ako ode van tolerancije - postelat

marjan.vxr:

--- Citat: 3alfa3 - 26 Prosinac, 2011, 22:01:40 ---Upravo tako i to je vrlo opasno za mashinu.

Inace, ako imas "uho" i ako osjetis male razlike u snazi, onda se ventili ili cuju ili se osjeti da mashina nema snagu koju bi trebala imat.
Ali jedino ispravno je mjerit zazor i ako ode van tolerancije - postelat

--- Kraj citata ---
znam, mogu izgoriti ventili.. ali kad oni nisu, jel ima jos nesto da moze lupati a da se da postelati, a ne mijenjati haha
ta honda je kupljena za 1000 kuna i namjenjena je za glupiranje po sumi i to pa ako se rijesi to sto lupa, super, ako ne jbg.. haha dok vozi vozi

3alfa3:

--- Citat: marjan.vxr - 26 Prosinac, 2011, 22:04:56 ---znam, mogu izgoriti ventili.. ali kad oni nisu, jel ima jos nesto da moze lupati a da se da postelati, a ne mijenjati haha
ta honda je kupljena za 1000 kuna i namjenjena je za glupiranje po sumi i to pa ako se rijesi to sto lupa, super, ako ne jbg.. haha dok vozi vozi

--- Kraj citata ---

lanac i natezac bregaste? zna suskati kad se opuste

marjan.vxr:
ako sutra uhvatin vremena cu snimiti zvuk, mozda ce biti malo jasnije

JogFromYamaha:
nemoj nikad na stranice gledat nego u servisnu knjigu motora da jos ne sjebes nesto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju