Tehnički kutak > Garaža

Benelli 491 manareli ac 01'

<< < (5/9) > >>

Grale:
fora izgleda skut...nije puno para...jbg za 1000 kn jedva batinu neku moreš kupit...a u ovo uložiš nešt para i regaš ga i imaš dobar skut...naravno isplati se ako ga ostavljaš za sebe...a to si i sam reko da ga sebi ostavljaš...jer da ga prodaješ nemaš nikakve računice... ;D
baš me zanima kak ćeš ga sredit,pa da vide preobražaj iz crnog pačeta u labuda... :toothy10: :toothy10:

Rox-Rab:
nece tu bit previse sređivanja jer ako pocnem nece bit dobro,mozda se nista i ne bude radilo sta se tice izgleda nego samo dobro slozit masinu da traje

roxa cu sređivat preko zime pa ce mi ovo bit neko prevozno sredstvo nemogu bit bez iceg

usput ima li netko serijsku minareli radilicu povoljno da prodaje?  :toothy3:

kamikaza:

--- Citat: maki 225 - 22 Prosinac, 2011, 17:11:39 ---Ma razumijem te,samo problem je što nemaš kome prodat ramu i ostale dijelove,kad su rijetki skuteri i netraže se dijelovi kao z runnera.

--- Kraj citata ---
potpis

veseli05:
To registriras, malo sredis i prodas za 3000kn. Nije to puno novaca.

maki 225:

--- Citat: veseli05 - 22 Prosinac, 2011, 18:48:10 ---To registriras, malo sredis i prodas za 3000kn. Nije to puno novaca.

--- Kraj citata ---
Znači dao za nju 1000,1000prva rega,neka uloži u nju 100e i di mu je tu koristi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju