Tehnički kutak > Garaža
Benelli 491 manareli ac 01'
Rox-Rab:
Evo da vam predstavim svoje novo dvokotačno prometalo
01 godiste (mislim), 2 godine stajao u garazi tu i tamo malo upaljen da se razradi
15tkm pravih,sajla je pukla na 13 i od tad nije skoro nista vozen
ima par stvari za sredit ali nista strasno,ovu podnicu dovest u red ako se bude dalo,ofarbat ga nanovo,zakrpat zadnju gumu,drzi ona tjedan dana ali treba to rijesit pa sam na miru,novi aku,i treba ga regat to cu pocetkom prvog mjeseca
na njemu je reverse (valjda je ovo reverse? :) ),dell 17.5 rucni chok,neznam koji je remen,rolice,kvacilo,zvono...to cu veceras rastavit pa cu provjerit
moje deklo je na njim jer na njegovom deklu fali jedan zupcanik za paljenje ali i to cu dobit ovih dana kad se nađe po garazi
evo i par slikica :toothy10:
IvanRox:
bice ovdje puno posla nemoj se ljutit al izgleda ko da je iz mora izaso ;D
Rox-Rab:
treba ga oprat,na slikamna izgleda bas prljav ali nije to mi mob preuvelicava prljavstinu
a i 2 godine je stajao sta ocekujes da bude ko iz ducana...
B.E.R.O.:
--- Citat: IvanRox - 21 Prosinac, 2011, 19:15:23 ---bice ovdje puno posla nemoj se ljutit al izgleda ko da je iz mora izaso ;D
--- Kraj citata ---
To sam ja htjeo reci,nebi kupio motor sa mora nema tog boga.
Vecina ih je hrdjavo od soli a plastike izbljedile,pomatirale i prze ih vlasnici cijele godine.
:angry7: :angry7:
Takav jedan beneli je bio kod mene u gradu origigi stanje neka pica vozila,rijedak skuter jako.
Vjerovatno i taj jedan negdje cami u garazi!!!
Ubiven je ali da se srediti,ima puno posla!!!
:icon_thumright: ;D
Rox-Rab:
poslije nove godine cu ga regat i malo dovest u red
pogledao sam prijenos sad malo,trebam mijenjat ventivar jer su se dosta pojeli zupci i kao da su se i na radilici malo pojeli na pocetku ali to mislim da ne smeta previse
ventivar cu uzet novi za svog roxa pa cu s njega prebacit na ovog
sve u svemu za lovu koju sam dao za njega previse sam i dobio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju