Ostalo > Foto, video, music...

Smijesne slike!!! :) :D

<< < (166/169) > >>

Poggiali:

aragonY:
Evo danas naletio na nešto pomalo smiješno al u isto vrijeme žalosno po mene jer u trenutku fotkanja nisam znao šta se krije ispod a kasnije sam to morao i da popravljam  ;D Perforirana cijev je standardno pukla popola al su stručnjaci umjesto da ju zavare, isprepletali nekakvu žicu i uspjeli to fiksirati tsko da se drži na okupu. Ali žice su bukvalno provlačili kroz cijev s jedne strane na drugu tako da su stvorili jednu vrstu blokade odnosno nešto kao paukovu mrežu unutar cijevi hahaha
Svega se čovjek nagleda na ovim polovnim spuhovima :drunken_smilie:

PchelaUbica:
Jel to traka za pakiranje unutra 🤣🤣🤣🤣🤣

aragonY:
Između ostalog, da hahah malo trake za pakiranje, malo se ukralo žice iz kuhinje.. I malo tvorničke vune koja se nije stvrdnula nego je nekakva sva skoro kao guma, elastična i kao blago uljem poprskana.. Baš ono fino odrađeno saksofonče, vidi se da je friško restaurirano i stavljeno u oglas, pa čelična vuna se nije stigla ni uprljati koliko je sve novo unutra  :laughing7:
Obratite pažnju  i na friško urezani dio na bazi topa kako bi mogle aftermarket nitne od TT znakića proći (vire unutra skoro 1cm)  ;D

aragonY:
Nastavak price:

AUSPUH SA KITOM

Prvo sam otkrio kit okolo ovog limica na kom je nekad davno pisao homologacijski broj. Al sam kasnije shvatio da ga ima nameljanog i po ostatku auspuha. Vjesto skriven ispod sloja crne farbe, i sam je skrivao jednu tajnu a to je napuknuta grana. Izbusio sam rupe na svim krajevima pukotine kako se ne bi slucajno prosirilo dalje prilikom zagrijavanja pa cu to sutra povariti.
I onda me prave budalom kada svoje 100% ispravne i uredjene auspuhe prodajem malo skuplje od ostalih "normalnih" trzisnih cijena za neke tamo hrdjave okrecene narakue, stage6 pro replice i sl. -_- nedavno sam bezveze otisao jednog pogledati. Na slikama top stanje a uzivo udaren na 5-6 mjesta, i grana zgnjecena toliko jako da se promjer upola smanjio, i tako 10cm u duzinu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju