Tehnički kutak > Tuning skutera

vxr 180

<< < (4/9) > >>

Mr J:

--- Citat: teo - 30 Listopad, 2006, 20:39:33 ---Gledo sam membranu i izgleda mi čitava ali mi svejedno slabo ubrzava, a ako mu naglo dam gasa više od pola, poćne se gušit.

--- Kraj citata ---
Neustelan karburator cini mi se da premalo zraka dobiva, usput filter zraka oprati u benzinu i ocistiti ako nisi...
Srediti prijenos...

teo:
Problem mi je počeo kad sam oprao filter zraka u benzini. Sad sam ga skinuo i natopio u gorivu u koje sam dodao dvotaktola. Sad je filter masan i mašina prima gas potpuno normalno.

A sad me zanima zna li itko koje je najbolje valjke i opruge stavit? I još nešto. Zašto mi se uvija zadnji kraj pri većim brzinama?

Sorry što vas gnjavim, ali mene to zanima?

Mr J:

--- Citat: teo - 01 Studeni, 2006, 14:47:39 ---Problem mi je počeo kad sam oprao filter zraka u benzini. Sad sam ga skinuo i natopio u gorivu u koje sam dodao dvotaktola. Sad je filter masan i mašina prima gas potpuno normalno.

A sad me zanima zna li itko koje je najbolje valjke i opruge stavit? I još nešto. Zašto mi se uvija zadnji kraj pri većim brzinama?

Sorry što vas gnjavim, ali mene to zanima?

--- Kraj citata ---

Ako je sve serijski onda stavi serijske opruge i serijske rolice... Mozda bi mogao staviti centralnu oprugu malo tvrdju za bolje "hvatanje"...

Inace 100km/h je malo za taj skuter...

teo:
Rečeno je 100kmh ako je loša membrana.
a zna li itko zbog čega se uvija zadnji dio?

Mr J:

--- Citat: teo - 02 Studeni, 2006, 14:00:03 ---Rečeno je 100kmh ako je loša membrana.
a zna li itko zbog čega se uvija zadnji dio?

--- Kraj citata ---
Kako se uvija, koji zadnji dio, onaj dio iza sica - rep, ili zadnji kotac... Provjeri nosace masine, da je sve stegnuto, da nema lufta i ako se uvijaju plastike onda provjeri da su pravilno stavljene i pritegnute...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju