Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Tomos E90
Peugeot:
daj ode nesto pises i furas se a tamo si miran ko bubica jer kad si znao pisat gluposti odma bi ban pobral..
zvonkec_92:
--- Citat: HondaX8rs - 21 Prosinac, 2011, 20:36:58 ---
koliko brzina,stanje.dosjedi ???
I dali je sta rađeno na njoj??
--- Kraj citata ---
eno je stoji u tacni raskopana.. treba ju složit..kraj nje su pripremljeni več novi dijelovi.. nova radilica ležajevi semerinzi klip 39L i cilindar brušen na 39 BING 18 i nezz ja mislim da mi samo kondenzator za paljenje fali i to je to.. ja sam mislio slagat neki projek nabrijavat to frizirat al k**ra*.. ne razmem se u brušenje onih kanala a i neda mi se s tim zajebavat kad imam 3 skutera....e da i 5 brzina je mašina..
HondaX8rs:
--- Citat: Peugeot - 21 Prosinac, 2011, 21:00:46 ---daj ode nesto pises i furas se a tamo si miran ko bubica jer kad si znao pisat gluposti odma bi ban pobral..
--- Kraj citata ---
hahahaha kao:
1.Kad sam dobio ban
2.Kad sam srao
3.Ne pisi nesto kao nisi siguran
BilyPiton:
sam budem reko zalim onog ko nije probo e90 masinu na bilo kojoj rami :laughing7: imo sam kineza, imo sam cagivu ali e90 milina :toothy9:
HondaX8rs:
--- Citat: BilyPiton - 21 Prosinac, 2011, 22:10:10 ---sam budem reko zalim onog ko nije probo e90 masinu na bilo kojoj rami :laughing7: imo sam kineza, imo sam cagivu ali e90 milina :toothy9:
--- Kraj citata ---
:headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju