Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Tomos E90

<< < (4/9) > >>

Rinsy:
Meni je prvi motor bija tomos apn6 i još ga iman tu je za uspoemenu naučija san vozit an njemu i dalje radi.te su mašine prije 5 godina bile po 50€sada ih ne možeš nać ispod 1500-250 kn ovisno o stanju

Hljebaroš34:

--- Citat: Rinsy - 20 Prosinac, 2011, 23:51:33 ---Meni je prvi motor bija tomos apn6 i još ga iman tu je za uspoemenu naučija san vozit an njemu i dalje radi.te su mašine prije 5 godina bile po 50€sada ih ne možeš nać ispod 1500-250 kn ovisno o stanju

--- Kraj citata ---

Meni je prvi motor isto bio tomos ali a3 sad ga vozi jedan starac bio je zelene boje kao kawasaki išao je ko lud ostatak priče je kompliciran

HondaX8rs:

--- Citat: Rinsy - 20 Prosinac, 2011, 23:28:37 ---Mene osobno nebi bilo sram se vozit na tom motoru koji je danas unikat a i neloše ide

--- Kraj citata ---

Bilo bi te sram voziti old timera??
To bi mi bila cast,mislim si mozda kupiti jednu takvu masinu za staviti na Atx-a sad trenutno gore ima ctx 80 i phbg 24 Dellorto  :headbang:

Rinsy:

--- Citat: HondaX8rs - 21 Prosinac, 2011, 17:17:17 ---
Bilo bi te sram voziti old timera??
To bi mi bila cast,mislim si mozda kupiti jednu takvu masinu za staviti na Atx-a sad trenutno gore ima ctx 80 i phbg 24 Dellorto  :headbang:

--- Kraj citata ---
pročitaj ponvo šta san napisa napisa san da me ne bi bilo sram.

Marino7:

--- Citat: Rinsy - 20 Prosinac, 2011, 23:24:21 ---Može se napravitt sad to al nema se više ovih djelova izumrli su prije je to bilo "MUKTE" sad se to prodaje po suvo zlato

--- Kraj citata ---

kod nas ih ima na bacanje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju