Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje za RR auspuh
SlowRider:
--- Citat: 3alfa3 - 25 Ožujak, 2008, 01:30:42 ---
--- Citat: SlowRider - 25 Ožujak, 2008, 01:24:41 ---ostajem na trenutnom setupu s kojim sam u potpunosti zadovoljan. za cca 2ks vise mi se ne isplati
--- Kraj citata ---
Razumna odluka
--- Kraj citata ---
Istina da je razumna, ali nekada kad hitno trebam skuter, moram cekati da odradi svoje, pa sam stavljao mekane federe na kvacilo i tako sa 6000 se fino vozio, bolje to nego da stojim u leru. Ali kad se zagrije onda je to rupa u startu... najgore je to sto moram pricekati najmanje 5 min i voziti se lagano par km, pa ti netko blica jer ne prelazis 50 a ja vec prokuhao sto nesmijem stisnuti gas :redface:
Crazy Kuree:
a štaš klip otišo :'( te tablice i jesam uzeo sa scoter attacka a oni mjere preko ti svoji uređaja i treba im vjerovat to je točna informacija gdje daje najveću snagu iako jako nelogično na toliko obrtaja skuter gotovo da ne ide isto tako i na sportskim motorima daje najveću snagu npr na 9000 a kad bi neku trku sa 2 ista motora izveo jedan da šalta na 9500 drugi slobodno taj drugi bi pobjedio. ne treba štelovat prema tim vrijednostima već na tome gdje ti ide skuter najbolje,na kojim obrtajim najbolje radi, al eto može se uspoređivat sa drugim auspusima ti "rezonantni" okretaji pa procjenit koji bi mogo bit bolji i ništa više
SlowRider:
Da ne otvaram novu temu...
Imam ponudu da mi jedan majstor napravi auspuh i ja sam odabrao Next r.
Mene zanima hoce li to biti isto kao i tvornicko sto se tice performansi, jer ovaj tenhnigas nije kompliciran, za razliku od Leo vincea koji se ne isplati raditi.
I koju bi bilo dobro debljinu lima uzeti?
Cijena bi bila oko 50€, a vari se MAG aparatom...
Crazy Kuree:
Trebao bi bit isti performanci možda za 500 brtaja gore ili dole jer imaš sve fine nacrte koliko gdje treba bit... Mr J je pravio traži gdje je MR jevo i tam ti piše koliko je lim debeo
vpucko:
1 mm ne treba ti vise, sve preko 1 mm ce ti se samo odrazit na tezinu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju