Tehnički kutak > Tuning skutera

ko ima iskustva s topovim susticama

<< < (12/13) > >>

dino_sk:

--- Citat: andy - 26 Ožujak, 2008, 20:19:44 ---jesu i tebe u servisu sj#bali ko mene.....jaoooo ja bi ih tamo sve streljao.... :angry9:

meni su za zx-a rolice od 3,5 g stavili i crveni centralni a federe kvačila koje dodu sa zx-om...
motor se onak prevrtava od prelakih rolica stravaaaaa... :angry7:
moram zamijenit rolice i stavit serijski centralni a nikad da rolice kupim jbg... :sad1:

jel bi trebale 15x12 4,3 g...jel tak...imam samo zx-a :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
takva je i kod mene situacija sa zx-om i 3,5g rolicama i motor se isto prevrtava a stari mi uvijek zaboravi kupit nove ja sam mislio stavit 4,5 ako budu ak ne uglavnom iznad 4 a manje od 5

Misterio:
inače taj tip kaj je slagal proofu scoot ima isto serijskog aeroxa i ide bolje nego od proofa sa spuhom,tim rolicama i federima.a proof je rekel da bu me sad pišal........ ;D ;D ;D :icon_tongue: :icon_tongue:ostavil sam ga daleko iza sebe :toothy12: :toothy12: :booty: :booty: :hahahaha:

PROOF:
je pa kaj mu vjerujes da ide 90 kak je rekel sve serijala??da je tak kak govori onda bi i moga postelal... :icon_tongue:

Misterio:

--- Citat: PROOF - 26 Ožujak, 2008, 23:26:05 ---je pa kaj mu vjerujes da ide 90 kak je rekel sve serijala??da je tak kak govori onda bi i moga postelal... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
pa ne velim ja da ide 90 kak je on rekel nek velim da ide bolje od tvojega
pa moram te malo zajebavati :laughing7: :laughing7:

ChRiStIaN:
pa na roxu su serijske 5.5g, vec same po sebi lagane...al 4 je opet prelako samo za spuh... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju