Tehnički kutak > Tuning skutera

ko ima iskustva s topovim susticama

<< < (9/13) > >>

SlowRider:

--- Citat: PROOF - 26 Ožujak, 2008, 19:48:46 ---serijske....isto kao i prije.....jos je bolje potegnul sa serijskim spuhom...dobil sam s yasuniem,rolicama i federima 5 km/h..... :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Znaci imas i serijski variomat? Neznam kako se ponasa yasuni Z :dontknow:

PROOF:
da serijski...neznam niti ja... :toothy10:

andy:
jesu i tebe u servisu sj#bali ko mene.....jaoooo ja bi ih tamo sve streljao.... :angry9:

meni su za zx-a rolice od 3,5 g stavili i crveni centralni a federe kvačila koje dodu sa zx-om...
motor se onak prevrtava od prelakih rolica stravaaaaa... :angry7:
moram zamijenit rolice i stavit serijski centralni a nikad da rolice kupim jbg... :sad1:

jel bi trebale 15x12 4,3 g...jel tak...imam samo zx-a :icon_thumright:

PROOF:
ja sam rekel dok sam kupoval rolice da trebam za roxa '05 i dal mi je umjesto 15x12,16x13 i danas dosel k ovome i nisu pasale tak da sam platil jos ove rolice i to RMS i jos 4 g....neznam kaj da napravim....roxa u grabu,kupil bicikl i gotovo nema problema..... :binkybaby: :angry7: :angry7:

SlowRider:

--- Citat: PROOF - 26 Ožujak, 2008, 20:39:16 ---ja sam rekel dok sam kupoval rolice da trebam za roxa '05 i dal mi je umjesto 15x12,16x13 i danas dosel k ovome i nisu pasale tak da sam platil jos ove rolice i to RMS i jos 4 g....neznam kaj da napravim....roxa u grabu,kupil bicikl i gotovo nema problema..... :binkybaby: :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

A cuj, ja sam isprobao xx kombinacija slaganja prijenosa dok nisam pogodio najbolju. Za vecinu je ok postelano, ali uvijek postoji mala nijansa da se malo bolje dotjera.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju