Tehnički kutak > Tuning skutera
i dalje u mraku...
phantom:
znam da sam trebao ova pitanja smjestiti u onu staru temu ali i dalje imam problema sa strujom,sve sam pregledao zice,spojeve sve,sve i dalje mi ono ne radi dakle:radi sirena,zmigavci i stop svjetlo a ne rade BRZINOMJER,POKAZIVAC GORIVA I SVIJETLA PREDNJA I ZADNJA.zna li tko tko ima Malaguttija ili nekog drugog motora sa tom shemom da mi pokaze na kojem dijelu,spoju bi mogla biti frka ili ako je nekom nadohvat ruke da slika jer ovo ne mogu dokuciti
Dino:
Prednja i zadnja svitla spoji direktno s akomulatora ako nemožeš naći kvar...barem ti to nije problem.A za brzinomjer i pokazivač goriva neznam što bi ti reko.. :)
Fare:
Pregladaj si kontakt bravicu jer ako se ne varam na njoj imas dva plusa i jedan minus, ako je tako moguce je da ti je otisla bravica pa ti jedna faza ne radi.
speed:
--- Citat: Fare - 24 Ožujak, 2008, 20:02:32 ---Pregladaj si kontakt bravicu jer ako se ne varam na njoj imas dva plusa i jedan minus, ako je tako moguce je da ti je otisla bravica pa ti jedna faza ne radi.
--- Kraj citata ---
nema faza na skuteru,daj nekom elektricaru da ti pogleda sa instrumentom po instalaciji
stark1:
jesi ti lik,j#botee,svaka druga tema je tvoja :angry7: :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju