Općenito > Slike i filmovi o skuterima
bjezanje muriji :D
maki 225:
--- Citat: Jurich - 17 Prosinac, 2011, 10:47:09 ---cek i na kraju su panduri odustali?
hahahhaha
skuter im ide 40 km/h ali oni svjedno biže :laughing3:
--- Kraj citata ---
Odustali jesu,al su ih sačekali kod kuće,nemoš ti u njemačkoj tako šta napravit i da prođeš bez kazne. :laughing7:
JeRa:
skut siugurno nije bio registriran tako da na osnovu cega ce ga sacekat doma?
tajfun:
--- Citat: maki 225 - 17 Prosinac, 2011, 13:23:34 ---Odustali jesu,al su ih sačekali kod kuće,nemoš ti u njemačkoj tako šta napravit i da prođeš bez kazne. :laughing7:
--- Kraj citata ---
ali zato kad ja vidim kolike kazne dobivaju u engleskoj,americi za bježanje ovako i ugrožavanje života dođe mi da se preselim tamo.ovdje je pola ekipe u zatvoru zbog ekstremno velikih kazni.nije to mjesec dana nego po dvije godine ogulit jer si u jednom danu naletio na dva puta na istog pandura i par takvih dana ti sjebe život pa di ćeš onda ovo radit našima.neregistrirano vozim samo ako je vozilo prejako da me uhvate ili premaleno da me prate i to samo baš kad mi dođe volja.i netreba po policiji ništa jer nisu ni meni dragi ali nisu ni drugačiji od mene, samo rade da prežive.
Go-Go RUNNER:
Svaka im čast, a tko ne bi odustao kad na Gileri bježe, kako će ih ulovit? :laughing7:
JeRa:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 18 Prosinac, 2011, 14:35:47 ---Svaka im čast, a tko ne bi odustao kad na Gileri bježe, kako će ih ulovit? :laughing7:
--- Kraj citata ---
vrlo originalan i istinit komentar :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju