Ostalo > Motocikli
Problem sa kvacilom...
crab:
Pozdrav,
Nedavno sam klincu kupio motorcikl marke MOTORHISPANIA Furia Cross 50 ccm (Minarelli AM 6). Motor je u pristojnom stanju ako se izuzme izvesni problem sa kvacilom. A on se sastoji u sledecem: Kada je kvacilo pritegnuto do kraja, a motor izgasen i u brzini, ne moze se gurati. Znaci da kvacilo ne odvaja dovoljno? ??? Zatim, kada motor radi na leru prilikom ubacivanja u brzinu cuje se malo jaca buka, i tada motor naglo izgubi na obrtajima a ne retko se i izgasi. To me takodje navodi na zakljucak da kvacilo ne odvaja dovoljno! Nikakvo podesavanje sajle kvacila kod rucice nije pomoglo. Zanima me da li postoji jos neki nacin podesavanja ovog kvacila, ili se sve ovo desava kao posledica istrosenosti lamela, pa je kupovina novog kvacila neminovna? :dontknow:
ChRiStIaN:
To ti je normalno za takve motore! Moj bratic je imo kineski neki cross i ista stvar mu se dogodila. Nemres od toga ocekivat neku kvalitetu i dugotrajnost...
crab:
--- Citat: KicHo7 - 24 Ožujak, 2008, 18:03:53 ---To ti je normalno za takve motore! Moj bratic je imo kineski neki cross i ista stvar mu se dogodila. Nemres od toga ocekivat neku kvalitetu i dugotrajnost...
--- Kraj citata ---
Ali nije u pitanju nikakav kineski cross... Radi se o spanskom proizvodjacu, a agregat je Minarelli Am6... :nono:
Mr J:
mislim da je kupnja seta za izmjenu kvacila neminovna...
crab:
--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2008, 23:43:32 ---mislim da je kupnja seta za izmjenu kvacila neminovna...
--- Kraj citata ---
Da li si mislio samo na ovo: https://www.pmtuning.co.uk/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=PT&Product_Code=05-PO230_0011&Category_Code=001XSM :1think:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju