Tehnički kutak > Tuning skutera
alat za zvono skidati (home made)
benelli:
ja isto skidam ili sa onim za filtere ulja ili
sad sam napravio isto takav alat sta stavim u rupu od zvona i onda u blok zaserafim ubiti skoro isto ko od neer-a
HOME MADE
ali sad me znima dali je neko napravio nesto za skidat variator home made jer bi volio napravit jer sam unistio skoro cijeli kljuc za filtere za skidat variomat sav se unistio na krilcima od variomata posto ja nemam sa lancem nego kao ona koža i razbio sam par krilca onih dok sam skuzio kako treba ali je dosta tesko skidat pa kao neko zna kako napravit ili je napravio tako nessto kao ovo za zvono bio bi zahvalan da objasni ili stavi sliku
VoRdA_NRG_MC3:
e SlowRider svaka cast...nisam se sjetio kljuca od brusilice, sad skinem zvono za minut... :notworthy:
Kenny:
--- Citat: benelli - 03 Lipanj, 2009, 16:49:41 ---
ali sad me znima dali je neko napravio nesto za skidat variator home made jer bi volio napravit jer sam unistio skoro cijeli kljuc za filtere za skidat variomat sav se unistio na krilcima od variomata posto ja nemam sa lancem nego kao ona ko�a i razbio sam par krilca onih dok sam skuzio kako treba ali je dosta tesko skidat pa kao neko zna kako napravit ili je napravio tako nessto kao ovo za zvono bio bi zahvalan da objasni ili stavi sliku
--- Kraj citata ---
Jandro je napravio , imas u istoj ovoj temi na 4. str. i slika je tamo.
luna500rr:
Ja skidam zvonce gožđenon žicon, a vario blokiram sarafom :glasses2:
Benjamin:
isus boze koje kemija..strasno..al dobro se neki sjete...
meni prekomplicirano..ja si kupil bosch-ovu udarnu busilicu na struju...i sve serafim s njom kaj treba...
i skuter i auto ...
Imam i kompresor i kompresorsku..al je slabija...to je vise manje zbog slabog kompresora..50l...tak da je ova na struju mila majka..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju