Tehnički kutak > Blokade
Moja blokada...50km/h
speed:
--- Citat: SlowRider - 26 Ožujak, 2008, 22:44:20 ---Evo blokade koju ja napravim:
Bez kemijanja sa potenciometrima itd.... samo se izabere prava "rupa"
--- Kraj citata ---
znas ti slow izabirati rupe :laughing6:
salim se,ovo je jos jedan od dobrih nacina,slozis od jednom i isprobavas na kojem ti je najbolje
igor.sb:
http://www.scooter-freaks.nl/techcenter/creatief/creatief_begrenzer_maken.php
ima dole mala tablica pa mozda i pomogne
Mr J:
a jeste smotani... znate li sto je pick up?! to je ona mala "kockica" koja je ispod magneta i sa nje ide zica, pogledati koje je boje ta zica koja ide sa pick up-a na cdi i na nju spojiti jedan kraj blokade a strujni krug zatvoriti sa masom (-)... i onda kada se ukljuci prekidac zatvara se strujni krug... :icon_thumright:
dino_sk:
--- Citat: Mr J - 26 Ožujak, 2008, 23:21:29 ---a jeste smotani... znate li sto je pick up?! to je ona mala "kockica" koja je ispod magneta i sa nje ide zica, pogledati koje je boje ta zica koja ide sa pick up-a na cdi i na nju spojiti jedan kraj blokade a strujni krug zatvoriti sa masom (-)... i onda kada se ukljuci prekidac zatvara se strujni krug... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sva sreca pa imamo pravog moderatora koji je uvijek spreman pomoci nama šeprtljama :laughing7: :laughing7: :toothy9:
Mr J:
--- Citat: dino_sk - 26 Ožujak, 2008, 23:31:21 ---sva sreca pa imamo pravog moderatora koji je uvijek spreman pomoci nama šeprtljama :laughing7: :laughing7: :toothy9:
--- Kraj citata ---
nisam tako mislio :toothy11:
samo ono, daj reci koja je zica na ovome, koja je na onome... treba se malo uciti i skinuti te pogledati... i brze ste gotovi i izbjegnemo glupa pitanja...
ugl. koliko ja znam : piaggio crvena, minarelli plavo bijela (tanje plave crte ako su 2)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju