Općenito > Generalno o skuterima

runner 50 sa 180 mašinom

<< < (8/10) > >>

MIKSETA:
ali to treba da se nastela lijepo za da se osjeti poboljsanje
a skup je nek si je** mater  :icon_biggrin:

Loris Ri:

--- Citat: steeef - 15 Prosinac, 2011, 19:03:19 ---cijena je oko soma kn bilo za multivar bilo za speedcontrol,novo naravno..
speed control mi se bolji pokazal na istim mašina ( vx 200 vxr 200 x9 200)
ne multivar..s tim da polini ima finiju završnu obradu,semeringe na rupi di prolazi bolcna na piksu tak da tu se stavi mast i neulazi prašina da razdere piksu a cijelo vrijeme je podmazano i zupci na kaloti su preciznije napravljeni pa ide knap gore dok kod multivara ima malo lufta ljevo desno pa se zupci znaju zajedat u radilicu i sjebat joj brezone..
rolice i klizači su također dugotrajniji na speedcontrolu.
ima malo više momenta iz nižih okretaja.

općenito aftermarket variomati popeglaju rupe i nema pada okretaja i poboljšaju međuubrzanja..po meni se isplati  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala.... :icon_thumright:
onda bi ubrzo mogo speed control doc.....
vidio sam na sip-u cijena je bila 700 i nes sitno??

steeef:

--- Citat: Loris Ri - 15 Prosinac, 2011, 19:07:21 ---hvala.... :icon_thumright:
onda bi ubrzo mogo speed control doc.....
vidio sam na sip-u cijena je bila 700 i nes sitno??

--- Kraj citata ---

trebaš prebacit država dojčland i u eurima da pokazuje cijene,jer u kn ne računa dobro..130 evra je na šopu..plus ostali troškovi ( pitaj efz-a)

speed control sa rolicama koje dobiješ odlično radi..dalo bi se to još malo doterat s tvrđim centralnim i teže malo role al i ovak je fino..
npr frendov vx200 s speedcontrolom i žutim federeima na kvačilu baca na zadnji,samo se malo nagneš prema iza..baš ima momenta.

MIKSETA:

--- Citat: steeef - 15 Prosinac, 2011, 19:12:32 ---trebaš prebacit država dojčland i u eurima da pokazuje cijene,jer u kn ne računa dobro..130 evra je na šopu..plus ostali troškovi ( pitaj efz-a)

speed control sa rolicama koje dobiješ odlično radi..dalo bi se to još malo doterat s tvrđim centralnim i teže malo role al i ovak je fino..
npr frendov vx200 s speedcontrolom i žutim federeima na kvačilu baca na zadnji,samo se malo nagneš prema iza..baš ima momenta.

--- Kraj citata ---
a jel se dobiju samo jedan par rolice ?

steeef:

--- Citat: MIKSETA - 15 Prosinac, 2011, 19:14:13 ---a jel se dobiju samo jedan par rolice ?

--- Kraj citata ---

da,al onasj koi ti je potreban ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju