Općenito > Generalno o skuterima

runner 50 sa 180 mašinom

<< < (6/10) > >>

Drnda:
dok je serijala da.. ali kad se bubne nesto na nju, onda se vxr smrzne  :laughing7: :laughing7:

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Prosinac, 2011, 17:35:09 ---dok je serijala da.. ali kad se bubne nesto na nju, onda se vxr smrzne  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

nećemo sad opet te rasprave,govorimo o stock skuterima.na seriskom vxr se već fino osjeti moment.
a i u njega se da bubnut pa tek onda da viš kak odlazi..al to je neka druga tema.

MIKSETA:
ja sad sam tek kupio vxr  :)
od pocetak vuce i kopa asfalt  ;D.....stvarno iznenadjen sam ostao.....ali posle 100 nekako slabije vuce ili ja sam u krivo  :drunken_smilie:
ali dobro to su moji prvi dojmovi nisam ga provozao ono kak zelim ja  :)

doritos:

--- Citat: MIKSETA - 15 Prosinac, 2011, 17:54:28 ---ja sad sam tek kupio vxr  :)
od pocetak vuce i kopa asfalt  ;D.....stvarno iznenadjen sam ostao.....ali posle 100 nekako slabije vuce ili ja sam u krivo  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

WXR nejde nikam  :icon_thumright:

steeef:

--- Citat: MIKSETA - 15 Prosinac, 2011, 17:54:28 ---ja sad sam tek kupio vxr  :)

--- Kraj citata ---

da,sa seriskim variomatom posle 100 mu odu obrtaji i malo padne moment..
polini speedcontrol i da viš kak ide  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju