Tehnički kutak > Tuning skutera

BGM 55 radilica BB?

<< < (3/5) > >>

bosko_matica:

--- Citat: gumy - 14 Prosinac, 2011, 20:38:16 ---slušaj srada onda.
na sp180 cilindru sa tom radilicom se svi kanali moraju spustit od 2 do 3mm da bi došli u razinu s klipom kad je u DMT, ako ostaviš nedirnuto ići će ti lošije nego da si stavio 52 ili 54 radilicu.

--- Kraj citata ---

ii više... ima prilično posla oko cilindra i znam da sam ju prekleo više puta nego sp ima kubika kad sam vidio kolko ima posla oko cilindra...

Osim toga netrebaš ništa prerađivat, samo svakak uzmi tu distancu i par dihtunga različite debljine i to je to...inače radilica stvarno ok izgleda i fino je napravljena, osim kaj šajbice koje su između polutki i klipnjače stružu po bloku kad se zavrti radilica, zašto je to tak šugavo napravljeno, neznam :dontknow: , al ostalo je ok

gumy:
odokativno rečeno. :) imo sam slike al mi je harddisk ošo u vatru :)
ja nisam imao problema s zapinjanjem tih podloški, ni nakon reparacije kad nismo metili originalne podloške.

R@kija:
ma nista od te radilice,ocito cu morat 52 jer 54 nema a 55 sam necu preradivat a srad se nezeli igrat sa tim i razumijem ga..

jedino je reko ak hocu stavit tu radilicu sa distancom i nista ne dirat,a kak ce to bit ,hmm  neznam

doritos:

--- Citat: R@kija - 14 Prosinac, 2011, 21:54:18 ---ma nista od te radilice,ocito cu morat 52 jer 54 nema a 55 sam necu preradivat a srad se nezeli igrat sa tim i razumijem ga..

jedino je reko ak hocu stavit tu radilicu sa distancom i nista ne dirat,a kak ce to bit ,hmm  neznam

--- Kraj citata ---

MEX koji ce ti k**ra* 55mm gred?? stavi klasiku 52 i ide kaj pes bez jajcof

R@kija:
kurajberu haha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju