Tehnički kutak > Tuning skutera
Za šta služi ovo ???
Mr J:
probaj ga upaliti dok je chok skinut... :icon_thumright:
Aleksandar:
kad ga upalis dok je hladan i skines cok na sekundu -dvije radi kak spada i onda se pocne gasit,ak ne stavis prst pa začepiš rupu il vratiš čok-s njim radi kolko tolko na granici da se ne ugasi.. :icon_scratch:
To3cutter:
--- Citat: Aleksandar - 24 Ožujak, 2008, 01:25:45 ---prca me to sta kad upalim motor dok je hladan moras drzat lagano gas da se ne ugasi dok kad se zgrije sve radi ko sat... dakle neradi ova igla jel?
--- Kraj citata ---
Tako je kod mene. I to znaci da ti cok radi ustvari da je funkcionalan ali da negdje dobiva previse zraka. Nisam jos uspio otkriti u cemu je fora. Imao sam nekoliko postova o tom coku, rastavljao ga i sastavljao sto puta. Lik koji radi u Piaggio servisu rekao mi je da negdje dobiva fals zrak. Osnovna funkcija tog coka je da kad se zagrije ta smjesa (neki kazu vosak) koji je u njemu da potisne iglu van koja onda zatvori dodatni dovod goriva. Meni je bilo logicno da onda tog goriva dobiva previse kad je hladan a ne premalo ali mi je bilo receno da zavrnem onaj sarafic za regulaciju zraka na ler gasu pa da vidim sta ce se desiti. Zavrnuo sam zrak na recimo samo pola kruga i onda skkuter radi i hladan ali vrlo nemirno a kad se zagrije onda je ler gas previsok, i kuzi se da ne radi dobro. Mislim da je dizna ili kanal kojim dolazi ta dodatna benga zastopana pa benga uopce ne dolazi. Ponavljam ti tvoj cok je ispravan ako njegova igla nakon par minuta pod strujom izadje iz tijela cca 5-6 milimetara. Problem je u necem drugom!
Evo tu imas raspravu o tom coku http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=5475.msg89643#msg89643
Aleksandar:
stvarno nigdje ne dobiva falš zrak. filter ,crijevo filtera sve kak spada... maloprije probo opet ista situacija sve stegnuto kak spada.. :icon_scratch: :dontknow:
Mr J:
--- Citat: Aleksandar - 24 Ožujak, 2008, 13:13:32 ---stvarno nigdje ne dobiva falš zrak. filter ,crijevo filtera sve kak spada... maloprije probo opet ista situacija sve stegnuto kak spada.. :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
simerinzi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju