Općenito > Generalno o skuterima

Sachs SX1 - dio rasprave o "kinezima"

<< < (8/10) > >>

eladio:
evo , malo sam odvojio ovu ipak drugu temu, od izvorne  :redface:

SlowRider:

--- Citat: marin-w - 23 Ožujak, 2008, 22:51:59 ---Ja znam lika koji je ga ima i ima 10 000,a samo je svjecicu mjenjo i ide i po magistrali !!  :dontknow:  LUTRIJA

--- Kraj citata ---

Ne govorim sada da je takav skuter od pekmeza, ici ce on, samo je pitanje vremena. A dok sjednes na takav skuterom sa crnim povezom preko ociju znas na sto si sjeo, ta "nesigurnost" se osjeti .

marin-w:

--- Citat: SlowRider - 24 Ožujak, 2008, 11:40:37 ---
--- Citat: marin-w - 23 Ožujak, 2008, 22:51:59 ---Ja znam lika koji je ga ima i ima 10 000,a samo je svjecicu mjenjo i ide i po magistrali !!  :dontknow:  LUTRIJA

--- Kraj citata ---

Ne govorim sada da je takav skuter od pekmeza, ici ce on, samo je pitanje vremena. A dok sjednes na takav skuterom sa crnim povezom preko ociju znas na sto si sjeo, ta "nesigurnost" se osjeti .

--- Kraj citata ---

Taj kinez je katastrofa,to ti je jedino za do pekare poc po kruh,za mene osobno su ti kinezi zamjena za tomos automatik ili apn   i dobro da su se pojavili da si ovi nasi penzici mogu obnovit vozni park  :notworthy: !! Samo nemju iste gume  :nono:

SlowRider:

--- Citat: marin-w - 24 Ožujak, 2008, 13:32:23 ---
--- Citat: SlowRider - 24 Ožujak, 2008, 11:40:37 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Taj kinez je katastrofa,to ti je jedino za do pekare poc po kruh,za mene osobno su ti kinezi zamjena za tomos automatik ili apn   i dobro da su se pojavili da si ovi nasi penzici mogu obnovit vozni park  :notworthy: !! Samo nemju iste gume  :nono:

--- Kraj citata ---

To nemoze parirati tomosu...

mrcina:
itekako može, ti kinezi su ti zamjena za automatika a ne za apn-ca ili bt ili ct a kamoli za at tomosa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju