Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Shiky stunt....malo nesto stunta :D
karlo ZD:
--- Citat: bakija - 16 Veljača, 2012, 18:08:53 ---dećki nemoj te se prepucavati....shikyju bi kaciga dobro došla ali to je njegova stvar...al da dobro vozi to je sigurno...i sa dobošom možeš voziti na zadnje.. samo kolko..?? max 10 min i kad se ugrije sra*e..
svatko ko je stunta zna da za dužu vožnju na zadnjem i stuntanje nije doboš..
--- Kraj citata ---
stalker na dobos vozis po uru vrimena koci uvik isto :icon_thumright:
PanTheR_oo7:
--- Citat: karlo ZD - 26 Siječanj, 2012, 11:10:39 ---ako ti je na dobos kocnica nemoj ni pocinjati :icon_tongue: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Moj brat naucio na Keewayu sa dobošom...
i dobos podnosi vece toplote, spram diska gdje kocnica nakon duzeg kocenja samo propadne...
Shiky Stunt:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 18 Veljača, 2012, 17:32:13 ---Moj brat naucio na Keewayu sa dobošom...
i dobos podnosi vece toplote, spram diska gdje kocnica nakon duzeg kocenja samo propadne...
--- Kraj citata ---
nije lose ;D...a vozin vec dosta na zadnje pa mi nije nikad propla kocnica...disk :D
CoK:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 18 Veljača, 2012, 17:32:13 ---Moj brat naucio na Keewayu sa dobošom...
--- Kraj citata ---
na disku propadne zbog nedovoljno ulja, pogotovo ako okrenes volan dok si na zadnjem, povuce zrak i propadne...pitaj gamija :toothy10:
CoK:
Nepotrebne komentare zadrzite za sebe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju