Općenito > Generalno o skuterima
Malaguti ili Yamaha??
stark1:
--- Citat: Rossi - 25 Ožujak, 2008, 22:33:14 ---platio ga 4750KM u Zenici-AutoCentar Beganovic sa registracijom i svim me ispo 4950KM ili 2535Eura ....i sjeo na njega i do tuzle polako 170Km lagano ;D da ga razradim hahhaa :D
--- Kraj citata ---
bas sam tu gledao piaggio nrg...4700KM...mozda si ga kupim
Rossi:
--- Citat: lik_9 - 25 Ožujak, 2008, 22:44:02 ---
--- Citat: Rossi - 25 Ožujak, 2008, 20:49:01 ---razumijem ja to da se za tu lovu moze uzet auto ...ali das jos 2000-3000 i dobit ces vise ..znam o cemu pricam jer sam i ja tako bio pogrijesio dao za scoot 14000Kn i kad sma poslije uzeo runnera vidio da za tih plus 5000 kuna dobijes dosta vise i bolje ...ali sve je na tebi kako ti odlucis tako ce biti eheh
--- Kraj citata ---
očeš reči da ništa osim ta tvoj 4 model ne valja??
jesi se kad opče vozil na malagutiju??sumnjam!
niti ja nikad nebi dal 18000 ili 19000 kn za 50 ccm!!
--- Kraj citata ---
prvo procitaj malo sta sam na piso ni u jednom djelu recenice nisam rekao da malaguti ne valja ....malaguti je dobar motor ...ali naravno ova 4 su bolja ....isto kao da poredimo Golfa5 i BMW3 naravno da je BMW dosta kvalitetniji i bolji po svemu ali su opet obadva dobra....toliko od mene da nebi preslo u svadju ....
Rossi:
--- Citat: gigo_sf2 - 25 Ožujak, 2008, 23:36:07 ---
--- Citat: Rossi - 25 Ožujak, 2008, 22:33:14 ---platio ga 4750KM u Zenici-AutoCentar Beganovic sa registracijom i svim me ispo 4950KM ili 2535Eura ....i sjeo na njega i do tuzle polako 170Km lagano ;D da ga razradim hahhaa :D
--- Kraj citata ---
bas sam tu gledao piaggio nrg...4700KM...mozda si ga kupim
--- Kraj citata ---
ako budes uzmio nemoj nigdje drugo nego kod njih ....ako si iz drugog grada tj mal dalje kao ja nude ti Dostavu skutera djabe...u kombi ga stave lijepo unutra ima ona kao paleta pa lijepo skuter stane u nju da nebi lupo lijevo desno i dovuku ti...orginalni rezervni djelovi,plastike toga uvijek imaju i relativno su jeftiniji od drugih U Bih sto se tice djelova za Piaggio,nazoves kazes sta ti treba ako nemaju trenutno za 10 dana dodje iz italije i uplatis im na racun pare i das adresu i posalju ti fedexom,dodje u toku dana ...malossi isto nabavljaju ali im moras platit pa cekat 15-30dana da dobijes ....jos jedna prednost je sto ako hoces uzet mozes im uplatit npr 1000KM za Nrg i kad ti ga dovuku pred kucu das ostatak para ako ces u kesu...na kredit moras otici do njih vjerovatno,osoblje je prijatno stvarno i uvijek ce pomoc cak i preko telefona.....uglavnom pohvale sve sto se tice AutoCentra Beganovica,steta sto su tako daleko samo od mene ..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju