Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Typhoon tuning by iNtoXic

<< < (4/13) > >>

walkay:
Sretno sa slaganjem! :icon_thumright:

intoxic:
Hvala momci a slikacu sutra preko dana pa cu vam stavit detalja a zasad sam kupio disk plocice,klijesta,filtere,ulja,crijeva od goriva i vakuma za pocetak dobro hahaha ;) sad treba pravit nosac masine .. :help:

CoK:
sami big bojleri  ;D

bas me zanima kako ces ubaciti od R1 stop...ima da jaja ostavis u radioni  :laughing7:

stef se otelio dok je u runnera ubacio, a runner ima mjesta, a ovo govance malo...sretno!

kakvi su planovi za nosace? ili samo na 50ccm?

Drnda:
ja na svoj motor stavljam od r1 2002 godina onaj tanki... na skuter sam prvo mislio ovaj novi, ali to je veliko jako.. tesko ces to upasat, a rep bi trebao biti visok u pm da dodje do izrazaja.

Rinsy:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Prosinac, 2011, 22:39:35 ---ja na svoj motor stavljam od r1 2002 godina onaj tanki... na skuter sam prvo mislio ovaj novi, ali to je veliko jako.. tesko ces to upasat, a rep bi trebao biti visok u pm da dodje do izrazaja.

--- Kraj citata ---
Moj savjet je komplat nosač od  piaggia od BB-a i to je najbolje na kraju klišta paše na vidu centrira se lako a i zavari po meni najjednostavnije dok nosač od 50 moraš spuštat da glva ne tuče u ramu pa onda kad to sve napraviš imaš vibrator u guzici najbolje je odm npravit kko bog zapovida  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju