Sportski kutak > Sve vezano za stunt
pocetnicki stunt
Shiky Stunt:
triba tebi jako puno prakse da naucis stuntat...;)
File 80:
i jako puno padova
Robi_PU:
--- Citat: luna500rr - 14 Siječanj, 2012, 00:16:14 ---a spram pol vas, on je idalje kralj :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ajde ti meni reci po cemu je on to kralj?
Sto ne zna cijenit to sto ima pa oce unistit skuter? 90% ljudi koji ga vide na cesti ce rec viid budale razbit ce se, ostalih 10% imaju manje od 15 godina.. I sta kad padne, i oni ce mu se smijat.. Samo naprijed, stuntom ces napravit veliku stvar :happy6:
Ko voli nek izvoli :icon_thumright:
lomim.srca:
pa to je moja stvar, ja san ga platija aj cu ga i stuc macon ako ocu
i niko me nevidi da stuntam jer to radim zbg sebe i na skolskom igralistu poslje skole kad me niko nevidi, samo par mojih prijatelja idu smenom me gledat er kazu da mi ok ide za nekog ko je poceo 'jucer' dizat na zadnji i prednji
wonderkid:
--- Citat: Robi_PU - 16 Siječanj, 2012, 00:26:32 ---Ajde ti meni reci po cemu je on to kralj?
Sto ne zna cijenit to sto ima pa oce unistit skuter? 90% ljudi koji ga vide na cesti ce rec viid budale razbit ce se, ostalih 10% imaju manje od 15 godina.. I sta kad padne, i oni ce mu se smijat.. Samo naprijed, stuntom ces napravit veliku stvar :happy6:
Ko voli nek izvoli :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Druga mišljenja nikad nebi trebala biti važna ako si imalo pametan,radiš što voliš i na kraju krajeva samo jednom se živi :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju