Tehnički kutak > Garaža
Gilera Nexus 2007.god. 500ccm3
toni095:
lip je skuter jedan od lipsih maxi... men se puno vise dopadaju one prve verzije nexusa sa crvenin stop svitlon :toothy3: :toothy3:
Deny:
--- Citat: vanjossi - 10 Prosinac, 2011, 21:01:13 ---JC variomat i veselje počinje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da j.costu sam imao na t-maxu u kombinaciji sa akrapom veselju nidje kraja :laughing3:
pitaNS:
--- Citat: Deny - 10 Prosinac, 2011, 21:49:53 ---da j.costu sam imao na t-maxu u kombinaciji sa akrapom veselju nidje kraja :laughing3:
--- Kraj citata ---
j costa u odnosu na multivar?? koji je bolji? I jel se troše ti pimpeci u j costa variomatu i šta kad se potroše, jel ima zamenskih?
Deny:
--- Citat: pitaNS - 11 Prosinac, 2011, 21:08:43 ---j costa u odnosu na multivar?? koji je bolji? I jel se troše ti pimpeci u j costa variomatu i šta kad se potroše, jel ima zamenskih?
--- Kraj citata ---
j.costa bolji za klasu po meni, najvise ces osjetit start,ubrzanje i mirni rad motora,ja sam rolnice promijenio na 19 tkm su bile spremne za mijenjanje
pitaNS:
A da li je neko primetio da su kanali na variomatu master 500cc mašine linearni?? Ja sam imao prilike da vidim variomat po prvi put pre neki dan kad sam proveravao sve oko prenosa i vidim linearne kanale?! pitam se šta to Multivar ili J costa nude bolje u odnosu na serijski??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju