Tehnički kutak > Injection

ajmo pomoc :D

<< < (12/13) > >>

Edvin:
Pa sve zavisi kako i gdje prekida...imas prekidu npr:kutiju provjeris zracnog filtera,usis zrak i gumu usis zraka,provjeri cilindar ili dihtunge da ti nepustaju...,jeli se drugacije motor cuje kada radi sada nego prije kada je sve biloo u redu...poz

Tadr3:

--- Citat: Edvin - 08 Siječanj, 2012, 00:42:08 ---Pa sve zavisi kako i gdje prekida...imas prekidu npr:kutiju provjeris zracnog filtera,usis zrak i gumu usis zraka,provjeri cilindar ili dihtunge da ti nepustaju...,jeli se drugacije motor cuje kada radi sada nego prije kada je sve biloo u redu...poz

--- Kraj citata ---

to je ditech, da nema prirubnice on bi radio

Zeljac:
daci ja mislim da je regulator al iduci tj ide dolje masina ili samo klip celindar na detaljni pregled

ivek sr ovoga ja mislim da nisu semerinzi zato jer da nevaljda semering onda nebi htio raditi poslije super kad upali

edvin ovako prije mi se cini da je radio pod vecim obrtajima ako se ne varam al moguce da je sada drugacije jel je veci usis i onako malo na leru nekad dobro radi nekad ne kako kad ga strefi eto ali inace ovako super ide jedino na krajnjoj kao da se ugusi napravi booo padne jedno 10 kmh i opet se ubrza i opet booo i tako dalje :D

Daci:
e i to na krajnjoj brzini što ti radi buuuu je efekt kompresije ..reko sam već negdje ...imo sam malossi klip ...i na oko izgleda jebeno ..al je prva karika dobila malo lufta...čim je prešo 80 km/h počeo je onak lagano štucat ko da pucka iz auspuha sve više i više i onda se zaguši tak buuuuu pustiš stisneš opet gas opet počne puckat iz auspuha i opet buuuu...promijenio klip ..motor vozi ko beba ;)

ivek_sr:
i ovome je radio sa strganim semeringom neko vrijeme... i onda odjednom... samo nije htio da radi :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju