Tehnički kutak > Injection

ajmo pomoc :D

<< < (2/13) > >>

Daci:
ne već ak ti je crna svjećica onda ti je i dalje prebogata smjesa...meni na ditechu je savršene boje ...znači bez obzira dal ti išo malo bolje motor a svjećica bila crna ..rađe naštelaj još manje benge pa će ti sve bit u redu a motor će ti ić mrvicu slabije

Zeljac:
danas skuter ide na stol dolje kuciste injekora i tako to pa cemo rjesit i ja mislim da on popusta negdje jel npr kada dam kontakt par puta tj kad nabije jaci pritisak onda mi kao da ce upalit nez zasto gumice su nove sve polinieve sad zast nece palit tak neznam ali kad je ugrijan evo sad sam doso iz grada i sad da ga idem palit upali iz prve

Daci:
ooo prijatelju moj totalno sam previdio to da ne pali ...to ti je pumpa goriva...još ti je potvrda da ne valja pumpa to kad dva puta ili više puta okrenš ključ onda kresne dobro ...znači da ti pumpa ne pumpa dobro

Zeljac:
probat cu sa drugom pa cu vidjet al prije cu probat regulator pritiska goriva promjenit a pumpa je stara jedno 2 god novu kupio dao 1300 kn tako nest samo omv 100 ili 95 jel se moze ona reparirat ?

Lenko:
Naravno da može ! Možda je samo prljava, meni je jednom desila prljavština ! Evo kako se reparira :

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju