Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 vision

<< < (2/9) > >>

BuBi:
i kaj mislite o sportskim gljivama za skuter naso sam jednu za 80 kn neznam dal se to vrijedi stavljat bojim seda ne pocne krepavat kaj vi kazete o tome

robert:
nije ti to za lunu! gljiva za skuter je puno jeftinija! ja osobno je nebi nikad stavljao na skuter jer mi je to sve nekako osjetljivo na vlagu!
a sad kanta hladne vode za probuditi one koji misle tunirati lunu!
jedino što bi na šeraf odgovaralo je leo vince auspuh za cpi ili benelli a možda bi se našao i koji kit od 70 kubika!
samo je pitanje koliko bi serijska radilica i prjenos jedan kit izdržali! luna nije za tuning i to je sigurno ko amen u crkvi!
zato ja radim na totalnoj preradi lune i polako ali sigurno skupljam djelove koji mi još trebaju! ako bog da za nekih mjesec ili dva bi trebala biti gotova!

BuBi:
ja sam tek friski i ja mislim jednog dana uvelicati svoju lunu na 80 kubika i od nje napravit zvijer ali do tog dana jos ucim 
ne mislim placati nekoga da ju slaze ocu sve svojim rukama mozda necu uspjeti ali volim sve napraviti svojim rukama......i uz ujaka automehanicara ja mislim da to nebu problem:)

robert:
jednog dana kad mi luna bude gotova imat ćeš mogućnost probati jedan kineskojapanskitalianski skuter! :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

BuBi:
dal mozda ko zna kolko bi dosle prve dvije plastike za tu lunu
razbio se ko pi*ka

da objasnim ................. kupio sam neke kocnice (zapravo stari mi hi je kupil) kad je doso kuci skuzil sam da su ga zajeb. za 70 kuna to opce nije bilo za lunu pa smo ih busilil i neke jos sređivali da pripasemo (inace to su nam dali u svetoj nedjelji u glavnom servisu) i tako vozm se ja naganjam frenda kada se odjednom stvori zavoj ne ja ko veliki ja daq prikocim a ono  :dontknow: kocnice me zaj#bose i pravac graba kraj ceste motor je osto radit makar je moto bio pola u blatu ....... imo sam super srecu zgulil samo prve dvije maske; kad ono ujutro ja skocim na lunu i idem po kruh nabije gasa sve super kad jednom poco tres volan sta je to bilo jos neznam

ako bi netko znao za te plastike nek napise

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju