Tehnički kutak > Tuning skutera

Leo Vince auspuh

<< < (3/10) > >>

Crazy Kuree:
a što se tiče kvalitete imo sam malossi MHR replicu auspuh što je zno pucat ko prvo su se izlizali navoji na topu pa sam moro druge pravit prigušivač je stalno puco unutra i počeo hrđat,i nazad na topu je jedan šaraf promanio navoj i ja ga očistim sredim i sad je u jednog cijeli izrđan i puko naravno unutra prigušivač i okreće se onda ona lulica... malossi  :headbang: al to je možda samo meni bilo a sad imam giianelli shot i jako sam zadovoljan ne puca kao nardo što voli puknit ne hrđa a poliran i izgleda kao novi  :glasses9: a jedino ZXc valja po kvaliteti od leovince mada ima moj drug i na serijali puco kod cilindra nekoliko puta

igor.sb:
raspisao se ti a?

kad sam spomenio kvalitetu/ne kvalitetu, mislio sam na to pucanje, ne na snagu koju daje

sjecam se da se dosta govorilo o arrow-ima i pucanju grane, jel su oni toliko losiji ili ljudi ne znaju montirat  :icon_scratch:

Crazy Kuree:
pa eto svako ima svoje doživljaje i svaki puca nekom jel do postavljanja  :dontknow: isto tako svi koji imaju nardo reći će pola njih da puca a pola da ne puca, ja bi uzeo koji mi najbolje performance daje i sa da uzimam biro bi od giianellija reverse iako bi rado i najprije uzeo laser xpro,ili yasuni Z (malo skuplji) al teže malo nabavit (može se preko black roxa)

PROOF:
ja sam uzel yasunia prek blacka i za 2 tjedna sam ga imal doma... :toothy9:

neer:
evo odkad zx-a imam nikada mi nije pukla grana ili slicno a sve zavisi o kojem je skuteru rijec kod piaggio masina i minarelli puca non stop a na peugeot skoro nikada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju