Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (15/73) > >>

Ridi77:

--- Citat: IvanRox - 11 Siječanj, 2013, 15:49:42 ---može par slika kako ti je to slozio jer ja u 23000 tkm nisam niti jednom promjenio

--- Kraj citata ---

Samo vozi na pumpu ja vozim cijelo vrijeme.
rox..sta to??

ljubo46:

--- Citat: Ridi77 - 11 Siječanj, 2013, 15:57:24 ---
--- Citat: IvanRox - 11 Siječanj, 2013, 15:49:42 ---može par slika kako ti je to slozio jer ja u 23000 tkm nisam niti jednom promjenio

--- Kraj citata ---

Samo vozi na pumpu ja vozim cijelo vrijeme.
rox..sta to??

--- Kraj citata ---
rox misli na šarafe što tjeraju vodenu pumpu....kak si to riješio da dulje traje

Rox-Rab:
obicni serijski traju dosta dugo, moj ima 20k km i nikakvih problema, moze jos toliko

i nisam jos cuo da je netko mijenjao te sarafe jer su mu se sjebali nekako  :dontknow:

Ridi77:
a meni se vodena rastepla i sjebala ih valjda i stalno mi deralo plastike, sad mi je napravio prijatelj nove i za 5mm duze da bolje sjeda unutra gumice,i cvrsce,,sad sve super, jedino me jebe poludel bum nece mi upalit na gumb, cim stavim bendix nemre mi okrenut masinu, a na kurbu upali sam mal zakurblam, a maknem bendix,alnaser okrece ko lud

ljubo46:

--- Citat: Ridi77 - 11 Siječanj, 2013, 18:45:25 ---a meni se vodena rastepla i sjebala ih valjda i stalno mi deralo plastike, sad mi je napravio prijatelj nove i za 5mm duze da bolje sjeda unutra gumice,i cvrsce,,sad sve super, jedino me jebe poludel bum nece mi upalit na gumb, cim stavim bendix nemre mi okrenut masinu, a na kurbu upali sam mal zakurblam, a maknem bendix,alnaser okrece ko lud

--- Kraj citata ---
to ti bendix radi otpor operi ga u benzinu i onda ga našpricaj s wd-om

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju