Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Ridi77:
Haha..paso mi je na milimetar unutra..sam sam ga pogurno unutra i s gornje starani sam zbusil rupu i stavil pop nitnu i to ti je cijeli poso i stavil sam h7 zarulju pase u grlo orginal sam sm sa brusilico mal okolo preso da je okruglo..i jebeno svijetli i sve..a bil sam gotov za 10 min sa tim..a farbanje je druga prica..imam doma pun k**ra* leca..sad imam od novog mercedesa bi xenon..pa cu probat to slozit ..probo sam prek aku svijetli prejebeno sad to moram izmislit prek prekidaca jer mi previse struje trosilo..:D sutra kad stavim na motor cete vidjet
Rox-Rab:
malo se farba pocela gulit na rucici od kocnice i kod nogu a? :confused5:
Ridi77:
kod noge se nije pocelo nis..a od kocice da er sam to sprejom ovaj mjesec mi dolaze druge nisam imo para pa nisam mogo narucit haha..nigde se farba ne guli :)
walkay:
Lijepo izgleda, a fino svira glazba! :icon_thumright:
Ridi77:
Nisam neko vrijeme slago skuter posto ljeto pa sam se vozio, sutra vjerovatno dolazi bocna nogara, prozirna crijeva,podizac amortizera,mrezica, i jos neke gluposti..danas sam farbo jos neke dijelove na motoru, vodenu pumpu odema sam ju stavil drugu, mige sam farbo na prednjoj lampi, kadu i jos neke sam radil, sutra cu slike stavit,
Setup zasad:
Stage 6 streetrace
serijska radilica
dellorto 17,5
stage 6 variomat
mf kevlar
malossi fly
usisne karbonske lamelice
red sponge
i drugi tjedan ide jos malossi wingbell
i to bu to za masinu
Navigacija