Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
walkay:
Svaka cast majstore, predobro izgleda, nemam rijeci! Kad budes mogao stavi drugi zadnji far sa zmigavcima i undertail! Boja je vrh, a gume su mu odlicno sjele! :icon_thumright:
Ridi77:
dancoo nebudem imo problema jer imam to vec dugo..a i stari mi zna sefa mupa pa me uvjek izvuce..a za tahnicki ne brini imam vezu svake godine prodem bez problema :)) tak kak je dodem ovaj kaj mi radi tehnicki drzi gas na 45 kao da ide 45 najvise a ide prek 80 i nemroam nis orginal stavit samo dodem tak kak je i odma sam gotov tak da me nis ne brine hehe :) heh..hvalaa..a ide jos dosta toga drugo jos mi neki dijelovi nisu doslii a i jos cu toga stavit ovo je za pocetak :)
danc00:
--- Citat: Ridi77 - 25 Prosinac, 2011, 13:39:21 ---dancoo nebudem imo problema jer imam to vec dugo..a i stari mi zna sefa mupa pa me uvjek izvuce..a za tahnicki ne brini imam vezu svake godine prodem bez problema :)) tak kak je dodem ovaj kaj mi radi tehnicki drzi gas na 45 kao da ide 45 najvise a ide prek 80 i nemroam nis orginal stavit samo dodem tak kak je i odma sam gotov tak da me nis ne brine hehe :) heh..hvalaa..a ide jos dosta toga drugo jos mi neki dijelovi nisu doslii a i jos cu toga stavit ovo je za pocetak :)
--- Kraj citata ---
Ma tak i ja prolazim kaj se brzine tiće, jer poznam dole par ljudi na tehničkome, ali nemreš proć zbog tablice jer ti ga on mora slikat i sliku poslat u bazu skutera ili kam već to ide HAK itd... barem kod mene je tak možda kod vas još ne slikaju :dontknow: Veli niš nije problem ali slikat ga moram pa zato barem kad na tehnički ideš da staviš original blatobran i nosač tablice na njega...
Naravno i meni bi bilo ljepše da mogu stavit ko ti ali mi se ne da s tim zajebavat kad bi kat-tad platil kaznu. Ja samo maknem blaobran i na nosač blatobrana stavim tablicu, puno ljepše izgleda a recimo da zbog toga ne bi trebal imat problema jer je tablica osvjetljena.
Rekel sam ti zato jer vidim da si pokital rupe za blatobran na undertailu pa ne znam kak buš stavil blatobran ak buš moral :icon_thumright:
Inače styling je :icon_thumright: Još kad ga završiš prava ljepotica!
Marino7:
boja me odusevila :icon_thumright: jako ljep skuter.
btw.sretan vam Božić! :)
Ridi77:
aha..tak i moj tata pozna..slikaju kod nas..prosle godine sam isto tak posliko mije i nis nije bilo sve je okej..nemre ti srat nis jer imas tablicu..hvalaa...takoder :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju