Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (54/73) > >>

pralas:

--- Citat: Ridi77 - 07 Veljača, 2014, 00:12:20 ---da sta mu fali? , to mi je sam za stelanje drugo ceka :)

--- Kraj citata ---
fali mu dužine,previse je odrezano a samim tim blok gubi na čvrstoći i postoji mogucnost od pucanja bloka a to ne zelis da se dogodi

dachi:
ma cirkus zivi haha :D bolje nemoj to ostavljat..il tipa uzmi ono str8 deklo(bijelo posto ti je masina bijela) i ostavis tako il uzmes siiitnu mrezicu i nju u plavo i na one rupe?

Ridi77:
sta nevidite vi citat? hahaha, to mi staro, to mi je bilo samo za kurblat dok ga nastelam, imam novo plastificirano :)

steeef:

--- Citat: pralas - 07 Veljača, 2014, 00:24:17 ---
--- Citat: Ridi77 - 07 Veljača, 2014, 00:12:20 ---da sta mu fali? , to mi je sam za stelanje drugo ceka :)

--- Kraj citata ---
fali mu dužine,previse je odrezano a samim tim blok gubi na čvrstoći i postoji mogucnost od pucanja bloka a to ne zelis da se dogodi

--- Kraj citata ---

ditek ima plasticno deklo pa nikad nije pukel blok  :icon_tongue:

MarinM:

--- Citat: steeef - 07 Veljača, 2014, 12:31:13 ---
--- Citat: pralas - 07 Veljača, 2014, 00:24:17 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ditek ima plasticno deklo pa nikad nije pukel blok  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Zato runner alu pa je i meni pukno :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju