Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (52/73) > >>

Josip:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Studeni, 2013, 17:42:26 ---sa street raceom bez problema 10-12ks mozes
pro je mrvicu nesto jaci i jos je 1karika koje moras fino vrtiti da bi isao a,  po meni je bolji street race za svaki dan jer vuce iz nizih okretaja+ vise traje i manje trosi...

--- Kraj citata ---

nisi tako govorio kad je ljubo pitao razliku između mhr replice i italkita
bio si na strani jedne karike i okretaja  :icon_tongue: :icon_thumright:

Ridi77:
volim kad ljudi pricaju o necem a nisu isprobali, ako streetrace salbij za mrvicu od sport pro ja si rezem glavu, evo isti setup sad jedino je gore top kajla, pa cemo vidjet razliku rolice sve isto, pa nije isto 1 karika i 2, puno siri ispuh i sve, pa nemojte pricat ono sto ste procitali na internetu, to su gluposti, kad razradim i isprobam sve cu vam rec sad sam ga vozio malo 2 km i vec sam osjetio da je puno zivlji neg sa streetraceom, i vec si u krivu sport pro isto vuce iz nizih okretaja, stisnuo sma pol gasa kad sam krenuo i krene ko strijela, necu ni zamislit kako ce bit kad cu ga pun gaas, javim vam tokom vikenda posto mi u petak dolazi majstor da mi slozi rpm na satu pa cu sve vidjet i probat ga razradit

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Josip - 27 Studeni, 2013, 17:50:51 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 27 Studeni, 2013, 17:42:26 ---sa street raceom bez problema 10-12ks mozes
pro je mrvicu nesto jaci i jos je 1karika koje moras fino vrtiti da bi isao a,  po meni je bolji street race za svaki dan jer vuce iz nizih okretaja+ vise traje i manje trosi...

--- Kraj citata ---

nisi tako govorio kad je ljubo pitao razliku između mhr replice i italkita
bio si na strani jedne karike i okretaja  :icon_tongue: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
i dalje stojim kod toga da je italkit 5puta bolji od replice :)
Kolko deklariraju ks za street a kolko za pro?
Ridi bar ja znam o cemu pricam,  trebam stavljati slike od svoje kolekcije cilindara auspuha i ostaloga na koje pol foruma cumshota?? XD

Josipe pro je nest drugo a italkit sasvim druga prica, u italkit stavis sa 2karike klip i to je.najbolji cilindar za svaki dan a ide kolko mu das gasa...

Sretno vam bilo rejseri i dodite kojiput na stazu demonstrirati moc vasih bolida i okretaja ;)

ljubo46:
dobro gdje se stoji? gdje su dojmovi? jesi probao ti taj stage6 kak treba? to je vec odavno trebalo bit razrađeno.. :laughing7:

Ridi77:
Napravio sam oko 20 km. Imam neki problen mislim da je do kajle trokira mi kad mu dam pun gas naglo.  A kad postepeno normalno ide. Radim cijele dane pa se ne stignem nista. Rekskopo sam jos beke dijelove i odpeljo na farbanje pa ga nemogu ni probat sad. A vjerovatno ce za vikend bit gotovo sve. Pa cu drugi tjedab slagat jer ne radim tak da drugi tjedan ce slike i video i da amortizer je odlican ovaj doopler vifjet cemo kad napravim nes km kakav ce bit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju